reklama
Madzia&Lena
Zaangażowana w BB
Madzia&Lena powinnas sugerowac sie pierwszym pozytywnym a pozniej juz nie robic bo rozne cuda moga wychodzic.
Trudno powiedzieć, żeby którykolwiek był 100% pozytywny właśnie :/
A biorąc pod uwagę cykl 28-30 dni - owulacja już była / 38-40 dni - jest teraz
Niestety z temp i śluzu nie wynika zupełnie NIC
Piaska mialas owu? to swietnie! z tego pecherzyka 30mm?
Piaska i Madzia&Lena w instrukcji do moich testow pisalo ze moze tak sie zdarzyc ze owu jest a na testach nie wychodzi, bo mozna po prostu testowac w zlym momencie i przegapic szczyt LH. A do tego dochodza rozne inne czynniki jak to ile sie wypilo.
Piaska i Madzia&Lena w instrukcji do moich testow pisalo ze moze tak sie zdarzyc ze owu jest a na testach nie wychodzi, bo mozna po prostu testowac w zlym momencie i przegapic szczyt LH. A do tego dochodza rozne inne czynniki jak to ile sie wypilo.
Niestety, ten pęcherzyk 30 mm urósł do 47 mm i nie zamierza pęknąć. Miałam z drugiego, z prawego, który miał 18 mm w piątek, a w poniedziałek pękł. Był też ślad płynu w zatoce Douglassa, więc owulacja niby wystąpiła. A od kilku dni robiłam testy owu, więc powinny coś wykazać. Ale ponoć ten niepęknięty pęcherzyk może to zaburzać. No nic, w następnym miesiącu też będę testować, może wtedy mi zaczną coś wykazywać.
Aga30+
Fanka BB :)
Ja mam test Afrodyta i nie bardzo umiem go zinterpretować. Podczas owulacji nie mogę sie dopatrzeć tych paprotek. Czy one są takie malutkie na tym szkiełku? W instrukcji są takie duże i mają inny kształt. U mnie są takie malutkie trzeba się dobrze wpatrywac aby je ujrzeć. Może macie gdzieś swoje paprotki uwiecznione na zdj. Byłabym bardzo wdzieczna za umieszczenie zdjęcia tych paprotek. W necie jest niewiele zdjęć.
Aga30+
Ja mam test Afrodyta i nie bardzo umiem go zinterpretować. Podczas owulacji nie mogę sie dopatrzeć tych paprotek. Czy one są takie malutkie na tym szkiełku? W instrukcji są takie duże i mają inny kształt. U mnie są takie malutkie trzeba się dobrze wpatrywac aby je ujrzeć. Może macie gdzieś swoje paprotki uwiecznione na zdj. Byłabym bardzo wdzieczna za umieszczenie zdjęcia tych paprotek. W necie jest niewiele zdjęć.
Cześć dziewczyny.
Pierwszy raz korzystałam z testów owu. W czwartek byłam u gina i widziała już pęcherzyk,a le obliczyła, że pęknie ok. weekendu. A pierwszy test z dwoma mocnymi (równymi) kreskami wyszedł w poniedziałek. Wtedy się przytulaliśmy też. Ale we wtorek i w środę też testy wychodziły pozytywne (tak samo - 2 mocne kreski). Natomiast moje osobiste odczucia owu zaczęły się we wtorek i trwały jeszcze w środę. Śluz dopiero od środy, a we wtorek ból podbrzusza i jędrne piersi. Czy owu mogła być dopiero wczoraj? Bo dzisiaj z kolei test pokazał już tylko jedną kreskę. Drugiej nie było wcale. To znaczy, że już pozamiatane i przytulańce dzisiaj nic nie dadzą?
Pierwszy raz korzystałam z testów owu. W czwartek byłam u gina i widziała już pęcherzyk,a le obliczyła, że pęknie ok. weekendu. A pierwszy test z dwoma mocnymi (równymi) kreskami wyszedł w poniedziałek. Wtedy się przytulaliśmy też. Ale we wtorek i w środę też testy wychodziły pozytywne (tak samo - 2 mocne kreski). Natomiast moje osobiste odczucia owu zaczęły się we wtorek i trwały jeszcze w środę. Śluz dopiero od środy, a we wtorek ból podbrzusza i jędrne piersi. Czy owu mogła być dopiero wczoraj? Bo dzisiaj z kolei test pokazał już tylko jedną kreskę. Drugiej nie było wcale. To znaczy, że już pozamiatane i przytulańce dzisiaj nic nie dadzą?
reklama
Aga30+
Dziewczyny jaki test owulacyjny polecacie? Używałam z Allegro niebieskich, a teraz mam różowe, które są bardziej czulsze 10. Różowe pokazują drugą kreskę za każdym razem kiedy je używam tylko że słabą, natomiast zielone o czułości 25 pokazywały tylko wtedy kiedy była owulacja i kreseczka była średnio mocna. Zastanawiam się jeszcze nad zielonymi z aukcji. Czy któraś je testowała? Jakie wy byście poleciły bądź radziłybyście omijać szerokim łukiem? Napomnę, iż staram się o dziecko wspomagając się testami