reklama
frez.ja1987
Fanka BB :)
Szkoda. Może by coś podpowiedział opis.Nie mam, bo on nigdy mi nic nie daje...
A to wizyta prywatna czy na NFZ?
frez.ja1987
No powiem Ci dziwna sytuacja.Prywatna, nie mam siły na NFZ chodzić, bo tam jest jeszcze gorzej u nas
Na pewno zrobiłabym na Twoim miejscu progesteron. I rozważyła konsultację u innego lekarza.
frez.ja1987
Życzę powodzenia. Trzymam kciuki i czekam na dalszy rozwój wydarzeńTak zrobię, bo mam wrażenie, że on tylko umie pęcherzyki na jajnikach widzieć
frez.ja1987
Ja bym policzyła od 13. Bo przyjmuje się.owu 24-36h po pozytywnym teście.Czyli progesteron sprawdza się po 7 dniach od rzekomej owulacji? Jak test pozytywny miałam 12.06, to 19 zrobic progesteron?
7 dni po owulacji osiąga swój"szczyt" i jeżeli będzie się.twoj wyniki mieścił w przedziale dla fazy lutealnej to z dużym prawdopodobieństwem można stwierdzić, że owulacja była. No tak na jakieś 99%
Agnes4312
Moderator
Dziewczyny u mnie w końcu się udało zdjęcie z dzisiaj z popoludniowego moczu, bo wcześniej nie miałam testów. Dziś mam 32 dc, a cykle też mam 32 dniowe od piatku do wczoraj miałam bardzo lekkie plamienie, ale nawet nie na podpaskę, tylko na papierze, już płakałam że znowu nic z tego, bo myślałam, że to okres, brzuch też bolał jak na typowy okres. W sumke trochę boli nadal. I piersi bolą. A wczoraj plamienie się skończyły dlatego dziś zrobiłam test
Załączniki
reklama
ewitka32
O jaaa, gratulacje ja jutro powinnam dostać miesiączki, jakiś spokojny ten cykl, nawet podbrzusze mnie nie boli tak jak zawsze na okres, za to piersi jakby mogły to by wybuchły, ale to u mnie za każdym razem inny objaw cieszę się, że Tobie się udało