reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

testy owulacyjne

Tak, tak ja rozumiem dziękuję dlatego właśnie chciałam sprawdzić z aplikacją czy się zgadza bo prowadzę ją już z 4 lata jak nie dłużej i w pierwszej ciąży pomogła 😁
Ten jest z dziś czy on jest pozytywny? Wydaje mi się że tak

Załączniki

• 16379525192718650654931795966439.jpg
    16379525192718650654931795966439.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 552
reklama
Cześć dziewczyny, wczoraj zrobiłam test owu około godz 17 i zdecydowany pozytyw. Koło 20 tego samego dnia współżyłam z mężem. Seks był też dzień przed pozytywnym testem. Zastanawiam się kiedy jest największa szansa - czy tego samego dnia kiedy pozytyw czy np. dzień po pozytywnym teście?

Cześć dziewczyny, wczoraj zrobiłam test owu około godz 17 i zdecydowany pozytyw. Koło 20 tego samego dnia współżyłam z mężem. Seks był też dzień przed pozytywnym testem. Zastanawiam się kiedy jest największa szansa - czy tego samego dnia kiedy pozytyw czy np. dzień po pozytywnym teście?
Hej, chyba dzień po, bo test wykazuje, że owulacja bedzie, a nie, że już jest :)

U mnie za 4 dni okres .... Pewnie nic z tego nie czuje żeby cokolwiek było w dodatku zrobiłam dziś test. Negatywny. :(

reklama
Dzień dobry. Jestem nowa i to moj pierwszy cykl z testami. Zgłupiałam i proszę o radę 😉 w środę test pasował na dodatni ale wczoraj i dzisiaj już pasek testu słaby czyli tak jakby ujemny. To w końcu w środę miałam owulacje? Działać, czy czekać i robić dalej testy? 🙉

Do góry