jjjjjjjjjj1990
Aktywna w BB
Kobietki jak to jest z testami owulacyjnymi paskowymi? Jestem po dwóch poronieniach, w obie ciążę zachodziłam od razu w pierwszym cyklu starań. Teraz znowu się staramy i kupiłam te testy owulacyjne. Miesiączki mam zawsze co 28-29 dni. Testy zaczęłam robić od 11 dnia cyklu i w 11,12,13 i 14 dniu cyklu wychodziła tylko jedna kreska, dziś w 15 dniu zrobiłam dwa testy (w południe i wieczorem) i pokazały druga wyraźną kreske ale wciąż nie jest ona tak wyraźna jak ta pierwsza czyli lipa.
Ale zastanawia mnie skoro owulacji teoretycznie nie ma dlaczego wcześniej wychodziła jedna a teraz dwie kreski.
Przed testowaniem dwie godziny nic nie piłam a ogólnie pije bardzo dużo wody w ciągu dnia. Na USG dopochwowym w grudniu lekarz stwierdził że pod względem anatomicznym wszystko jest ok. Jakie wy macie doświadczenia z tymi testami?
Pozdrawiam
Ale zastanawia mnie skoro owulacji teoretycznie nie ma dlaczego wcześniej wychodziła jedna a teraz dwie kreski.
Przed testowaniem dwie godziny nic nie piłam a ogólnie pije bardzo dużo wody w ciągu dnia. Na USG dopochwowym w grudniu lekarz stwierdził że pod względem anatomicznym wszystko jest ok. Jakie wy macie doświadczenia z tymi testami?
Pozdrawiam