reklama
Pełna nadzieji
Fanka BB :)
Hej [emoji846]
U mnie w 4 cyklu zaskoczyło. 2 cykle wg testów bezowulacyjne a potem już piękne kreski więc działaliśmy [emoji846]
U mnie w 4 cyklu zaskoczyło. 2 cykle wg testów bezowulacyjne a potem już piękne kreski więc działaliśmy [emoji846]
Lytomka
Czyli można powiedzieć w drugim cyklu owulacyjnym.Hej [emoji846]
Lytomka
Zazdro a napiszcie dziewczyny prosze, skoro testy działają tak, że pozytywny test informuje iż w ciągu 24-36 godzin nastąpi owulacja (tak jest na ulotce z moich testów) to brałyście się do roboty od razu czy np, po kilku godzinach od wykonania testu?Nam się udało w pierwszym cyklu z testami. Wcześniej po biochemicznej próbowaliśmy dwa cykle i nic, kupiłam testy i od razu się udało
Paulaa1987
U mnie w 4 cyklu z testami, bo właśnie przytulanie planowałam na następny dzień po pozytywnym teście zgodnie z zasada ze owulacja będzie Ok 24-36 godzin po. Natomiast u mnie okazało się, ze owulacja następuje dosłownie kilka- maks. kilkanaście godzin po pozytywnym teście. Robiłam 3 testy na dzień - po rano może Ci wyjść negatywny, a popołudniu już pozytywny - i jak tylko zaczynała się pokazywać ciemniejsza kreska to przytulanie było 3 dni pod rząd i w tym cyklu się udało (wiedziałam jak testy owulacyjne koleruja z owulacja, bo byłam w jednym cyklu na monitoringu- i w niedziele o 14 miałam pozytywny test owu, a w poniedziałek o 12 na wizycie u gin, już było po owulacji dopiero co). U każdej kobiety jest troszkę inaczej - są dziewczyny u których owu następuje nawet 2 doby po pozytywnym teście owu.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
W drugim cyklu z testami.
Testy robiłam wieczorem i jak tylko wyszły dwie kreski, od razu braliśmy się "do roboty".
W pierwszym cyklu seks codziennie przez tydzień i nic, a w drugim cyklu seks co dwa dni przez tydzień i zaskoczyło
Testy robiłam wieczorem i jak tylko wyszły dwie kreski, od razu braliśmy się "do roboty".
W pierwszym cyklu seks codziennie przez tydzień i nic, a w drugim cyklu seks co dwa dni przez tydzień i zaskoczyło
Lytomka
No właśnie dlatego zadałam to pytanie. Ja robiłam test co dziennie o 17, kiedy pokazała się pozytywny test, niestety tego popołudnia musieliśmy jeszcze wyskoczyć na miasto, potem mąż jechał na nocną zmianę do pracy i w efekcie starania miały miejsce dopiero rano jak wrócił i troszkę odesłał, ok 10-11. I zaczynam się zastanawiać czy nie przegapiliśmy owulacji.U mnie w 4 cyklu z testami, bo właśnie przytulanie planowałam na następny dzień po pozytywnym teście zgodnie z zasada ze owulacja będzie Ok 24-36 godzin po. Natomiast u mnie okazało się, ze owulacja następuje dosłownie kilka- maks. kilkanaście godzin po pozytywnym teście. Robiłam 3 testy na dzień - po rano może Ci wyjść negatywny, a popołudniu już pozytywny - i jak tylko zaczynała się pokazywać ciemniejsza kreska to przytulanie było 3 dni pod rząd i w tym cyklu się udało (wiedziałam jak testy owulacyjne koleruja z owulacja, bo byłam w jednym cyklu na monitoringu- i w niedziele o 14 miałam pozytywny test owu, a w poniedziałek o 12 na wizycie u gin, już było po owulacji dopiero co). U każdej kobiety jest troszkę inaczej - są dziewczyny u których owu następuje nawet 2 doby po pozytywnym teście owu.
reklama