reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy owulacyjne facelle

Byc może teraz bedzie owulacja. Nawet jesli pojawi sie krwawienie nie musi ono byc prawdziwa miesiaczka, tylko krwawieniem srodcyklicznych a wtedy szanse na ciaze sa. Wiec możecie podjąć probe

reklama
Ciekaweee. Az dziwne :D
Jak owulacja się przesunąla to może jest za wcześnie na ten test ... A może po prostu to była owulacja 2 albo jakas późna? Nie mam pojecia , juz sie poddaje 😊 zrobilam test owulacyjny bo moze naprawde cos mi się przesunelo ale dzisiaj te kreski nie są takie same . Ta od lh jest delikatnie jaśniejsza moim zdaniem . 🙊🙈 koniec już na dziś z testami hehe bo w czasach 👑 o zapasy 3ba dbać 🙊😋😋, czekam na @ bo nic innego mi nie przychodzi do głowy 🙈 no chyba że jakimś cudem jednak się udało to na pewno tu napisze 😋😋

Załączniki

• 15859008051418894814806128870687.jpg
    15859008051418894814806128870687.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 629
Jak owulacja się przesunąla to może jest za wcześnie na ten test ... A może po prostu to była owulacja 2 albo jakas późna? Nie mam pojecia , juz sie poddaje 😊 zrobilam test owulacyjny bo moze naprawde cos mi się przesunelo ale dzisiaj te kreski nie są takie same . Ta od lh jest delikatnie jaśniejsza moim zdaniem . 🙊🙈 koniec już na dziś z testami hehe bo w czasach 👑 o zapasy 3ba dbać 🙊😋😋, czekam na @ bo nic innego mi nie przychodzi do głowy 🙈 no chyba że jakimś cudem jednak się udało to na pewno tu napisze 😋😋

Jak jasnieje to pewnie owulacja byla :D zdazaja sie dwie :D

reklama
Znając moje szczęście to wadliwe 😂 w końcu dzisiaj 1 kwietnia to może sobie ze mnie zażartował . Kurde .. A teraz tak na chłopski rozum :
Jak test owulacyjny jest negatywny to ta linia musi być o wiele jaśniejsza A jak pozytywny to taka sama [czyli jak na tym teście w załączniku ]albo ciemniejsza tak ?
Może cykl mi się rozjechal ...Ale to aż tak ..
Hej, laski mam pytanie przed chwilą zrobiłam test owulacyjny jestem w 22 dniu cyklu. Lekki bol podbrzusza, nic poza tym ;)
Test lh w załączeniu, wczoraj domowy test z krwi- negatywny. Co tu robić 😁 macie jakieś pomysły, rady?

Załączniki

• 20230111_162758.jpg
    20230111_162758.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 277
Do góry