reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy negatywne i brak @

Witam u mnie dwa testy jeden przed miesiączką drugi półtorej tyg po spodziewanej @ i oby dwa negatywne. Ginekolog zrobiła mi usg dopochwowe i widziałyśmy pęchęrzyk czyli jednak ciążą :))) Pęcherzyk był widoczny w niecałym 4 tyg.

reklama
Byłam dziś. Badanie usg wykazało dużą torbiel na lewym jajniku. Ginekolog zlecił mi badanie czy jest to torbiel złośliwa i na Beta HCG, aby sprawdzić czy nie jest to ciąża pozamaciczna. Jutro idę na badanie. Tego się niestety nie spodziewałam...
Kod:

nie mila sytuacja ....ja mialam 22 dni spoznionej @ testy negatyw lekarz tez nic poszlam i tak 2 tyg meczylam w niewiedzy a pozniej maz namowil isc prywatnie i coooo okazalo 8tydz ....

No i dostałam @ teraz naprawdę nie wiem co się dzieje. Lekarz powiedział, że jeżeli wyniki badań będą ujemne, to mam zacząć przyjmować leki na wywołanie miesiączki. Wyniki będę miała w czwartej popołudniu.

Miałam tak kilka razy. Jakieś zaburzenia hormonalne, wszystko wróciło do normy.
Kilka razy przesunęła mi się owulacja o ok. tydzień więc i testy wiarygodne były tydzień później.

Smerfetka teraz to trzeba czekać na wyniki i obserwować torbiel...

Ostatnia edycja:
oby wszystkie wyniki byly dobre, a jak to sie mowi nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.
u cibie brak@ spowodowal ze wykryto torbiel, co pozniej przy ciazy mogloby sie roznie rozwinac
;**

reklama
Mieszkam niedaleko Krakowa, ale w naszej przychodni badania miałam we wtorek, a dopiero w czwartek wyniki. byłam prywatnie u ginekologa i oczywiście nie nakleił kodu na skierowaniu i musiałam jeszcze zapłacić 70 zł. Ale to nieważne, mam nadzieje, że wyniki będą dobre....

Do góry