reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy negatywne i brak @

Witam u mnie dwa testy jeden przed miesiączką drugi półtorej tyg po spodziewanej @ i oby dwa negatywne. Ginekolog zrobiła mi usg dopochwowe i widziałyśmy pęchęrzyk czyli jednak ciążą :))) Pęcherzyk był widoczny w niecałym 4 tyg.

reklama
Byłam dziś. Badanie usg wykazało dużą torbiel na lewym jajniku. Ginekolog zlecił mi badanie czy jest to torbiel złośliwa i na Beta HCG, aby sprawdzić czy nie jest to ciąża pozamaciczna. Jutro idę na badanie. Tego się niestety nie spodziewałam...
Kod:

nie mila sytuacja ....ja mialam 22 dni spoznionej @ testy negatyw lekarz tez nic poszlam i tak 2 tyg meczylam w niewiedzy a pozniej maz namowil isc prywatnie i coooo okazalo 8tydz ....

No i dostałam @ teraz naprawdę nie wiem co się dzieje. Lekarz powiedział, że jeżeli wyniki badań będą ujemne, to mam zacząć przyjmować leki na wywołanie miesiączki. Wyniki będę miała w czwartej popołudniu.

Miałam tak kilka razy. Jakieś zaburzenia hormonalne, wszystko wróciło do normy.
Kilka razy przesunęła mi się owulacja o ok. tydzień więc i testy wiarygodne były tydzień później.

Smerfetka teraz to trzeba czekać na wyniki i obserwować torbiel...

Ostatnia edycja:
oby wszystkie wyniki byly dobre, a jak to sie mowi nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.
u cibie brak@ spowodowal ze wykryto torbiel, co pozniej przy ciazy mogloby sie roznie rozwinac
;**

reklama
Mieszkam niedaleko Krakowa, ale w naszej przychodni badania miałam we wtorek, a dopiero w czwartek wyniki. byłam prywatnie u ginekologa i oczywiście nie nakleił kodu na skierowaniu i musiałam jeszcze zapłacić 70 zł. Ale to nieważne, mam nadzieje, że wyniki będą dobre....

Do góry