Witam u mnie dwa testy jeden przed miesiączką drugi półtorej tyg po spodziewanej @ i oby dwa negatywne. Ginekolog zrobiła mi usg dopochwowe i widziałyśmy pęchęrzyk czyli jednak ciążą )) Pęcherzyk był widoczny w niecałym 4 tyg.
reklama
Byłam dziś. Badanie usg wykazało dużą torbiel na lewym jajniku. Ginekolog zlecił mi badanie czy jest to torbiel złośliwa i na Beta HCG, aby sprawdzić czy nie jest to ciąża pozamaciczna. Jutro idę na badanie. Tego się niestety nie spodziewałam...
Kod:
andzelika94
Zaciekawiona BB
nie mila sytuacja ....ja mialam 22 dni spoznionej @ testy negatyw lekarz tez nic poszlam i tak 2 tyg meczylam w niewiedzy a pozniej maz namowil isc prywatnie i coooo okazalo 8tydz ....
No i dostałam @ teraz naprawdę nie wiem co się dzieje. Lekarz powiedział, że jeżeli wyniki badań będą ujemne, to mam zacząć przyjmować leki na wywołanie miesiączki. Wyniki będę miała w czwartej popołudniu.
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Miałam tak kilka razy. Jakieś zaburzenia hormonalne, wszystko wróciło do normy.
Kilka razy przesunęła mi się owulacja o ok. tydzień więc i testy wiarygodne były tydzień później.
Smerfetka teraz to trzeba czekać na wyniki i obserwować torbiel...
Kilka razy przesunęła mi się owulacja o ok. tydzień więc i testy wiarygodne były tydzień później.
Smerfetka teraz to trzeba czekać na wyniki i obserwować torbiel...
Ostatnia edycja:
Tak dziś, wyniki będą w czwartek po południu
reklama
Mieszkam niedaleko Krakowa, ale w naszej przychodni badania miałam we wtorek, a dopiero w czwartek wyniki. byłam prywatnie u ginekologa i oczywiście nie nakleił kodu na skierowaniu i musiałam jeszcze zapłacić 70 zł. Ale to nieważne, mam nadzieje, że wyniki będą dobre....