reklama
U
użytkowniczka_e
Gość
Może w końcu się udaTo tak samo jak u mnie![]()

U
użytkowniczka_e
Gość
Ja robiłam 10 dni po. I wynik był. Teraz dopiero zrobię 13 dni po. Bo 10 nie dam radyJa to w ogóle poszalałam , bete tak późno robić , a na wyjeździe po tescie już nie mogłam wytrzymać .... , dziewczyny to 14 dni robią po , a ja aż 30 haha

Tak tak wiem kochana , beta po takim czasie to w tysiącach jest .... najbardziej właśnie to zrobić 14 dni po , tak już mieć pewność, a to już nie robisz testów sikanych pewnie ? Przez to cała sytuacje , ja już chyba dostanę karte stałego klienta w labolatorium , bo trudno będzie mi się przekonać do tej formy testów z plastiku , bo takich cudachJa robiłam 10 dni po. I wynik był. Teraz dopiero zrobię 13 dni po. Bo 10 nie dam rady. 30 to już kupę czasu. Więc beta na sto procent wiarygodna. ,
![]()

U
użytkowniczka_e
Gość
Zostały mi jescze testy. Z ciekawości zrobię sobie dzień przed @ . A jak beta potwierdzi ciążę to na pamiątkę, żeby mieć . Ja mam kartę w laboratoriumTak tak wiem kochana , beta po takim czasie to w tysiącach jest .... najbardziej właśnie to zrobić 14 dni po , tak już mieć pewność, a to już nie robisz testów sikanych pewnie ? Przez to cała sytuacje , ja już chyba dostanę karte stałego klienta w labolatorium , bo trudno będzie mi się przekonać do tej formy testów z plastiku , bo takich cudach![]()

To daj znaćZostały mi jescze testy. Z ciekawości zrobię sobie dzień przed @ . A jak beta potwierdzi ciążę to na pamiątkę, żeby mieć . Ja mam kartę w laboratorium. Dlatego nie ma co wierzyć testom.

U
użytkowniczka_e
Gość
Dr max zwykle płytkowe.To daj znaća teraz jakiej firmy kupiłaś ?

To powodzonka , ja lecę jeszcze na zakupy i na wizyteDr max zwykle płytkowe.Nigdy ich jescze nie miałam

reklama
U
użytkowniczka_e
Gość
To zależy co ci dolega. Może na wywołanie @ bo chyba ci się spóźnia tak? Ja dopiero za 2 tyg będę robić betę to ejzcze trochę poczekamTo powodzonka , ja lecę jeszcze na zakupy i na wizyte, pewnie się wyczekam , ja już nic nie testuje bo beta jasna jest więc szkoda już .... może jakieś tabletki mi przepisze na wyrywania hormonalne

Podziel się: