reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy i bety

reklama
Ja to w ogóle poszalałam , bete tak późno robić , a na wyjeździe po tescie już nie mogłam wytrzymać .... , dziewczyny to 14 dni robią po , a ja aż 30 haha

Ja to w ogóle poszalałam , bete tak późno robić , a na wyjeździe po tescie już nie mogłam wytrzymać .... , dziewczyny to 14 dni robią po , a ja aż 30 haha
Ja robiłam 10 dni po. I wynik był. Teraz dopiero zrobię 13 dni po. Bo 10 nie dam rady 💁💁💁. 30 to już kupę czasu. Więc beta na sto procent wiarygodna. ,🍎☀️

Ja robiłam 10 dni po. I wynik był. Teraz dopiero zrobię 13 dni po. Bo 10 nie dam rady 💁💁💁. 30 to już kupę czasu. Więc beta na sto procent wiarygodna. ,🍎☀️
Tak tak wiem kochana , beta po takim czasie to w tysiącach jest .... najbardziej właśnie to zrobić 14 dni po , tak już mieć pewność, a to już nie robisz testów sikanych pewnie ? Przez to cała sytuacje , ja już chyba dostanę karte stałego klienta w labolatorium , bo trudno będzie mi się przekonać do tej formy testów z plastiku , bo takich cudach 😅

Tak tak wiem kochana , beta po takim czasie to w tysiącach jest .... najbardziej właśnie to zrobić 14 dni po , tak już mieć pewność, a to już nie robisz testów sikanych pewnie ? Przez to cała sytuacje , ja już chyba dostanę karte stałego klienta w labolatorium , bo trudno będzie mi się przekonać do tej formy testów z plastiku , bo takich cudach 😅
Zostały mi jescze testy. Z ciekawości zrobię sobie dzień przed @ . A jak beta potwierdzi ciążę to na pamiątkę, żeby mieć . Ja mam kartę w laboratorium 😁😁😀. Dlatego nie ma co wierzyć testom.

Dr max zwykle płytkowe. ☀️ Nigdy ich jescze nie miałam
To powodzonka , ja lecę jeszcze na zakupy i na wizyte 😅, pewnie się wyczekam , ja już nic nie testuje bo beta jasna jest więc szkoda już .... może jakieś tabletki mi przepisze na wyrywania hormonalne

reklama
To powodzonka , ja lecę jeszcze na zakupy i na wizyte 😅, pewnie się wyczekam , ja już nic nie testuje bo beta jasna jest więc szkoda już .... może jakieś tabletki mi przepisze na wyrywania hormonalne
To zależy co ci dolega. Może na wywołanie @ bo chyba ci się spóźnia tak? Ja dopiero za 2 tyg będę robić betę to ejzcze trochę poczekam 🙆🙆🙆🙇

Do góry