reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy i bety

reklama
Tak tak wiem kochana , beta po takim czasie to w tysiącach jest .... najbardziej właśnie to zrobić 14 dni po , tak już mieć pewność, a to już nie robisz testów sikanych pewnie ? Przez to cała sytuacje , ja już chyba dostanę karte stałego klienta w labolatorium , bo trudno będzie mi się przekonać do tej formy testów z plastiku , bo takich cudach 😅
I jak ?

Wróciłam od ginekologa( ale teraz się dopiero odzywam ) powiedział że wszystko w porządku żadnych zmian , tylko śladową ilość płynu w zatoce douglasa i brak pecherzyka w jajniku wiec lekarz stwierdził ze mogl byc to cykl bezowulacyjny , testy powiedział że on nie uznaje jeśli beta ujemna to nie ma o czym rozmawiać , powiedział żebym zrobiła badania i przyjść na leki na wywołanie i tyle w sumie, plus spytał się po ilu dniach beta powiedziałam że po 30 więc odrazu powiedział że nie ma takiej opcji aby coś z tego wynikło , a testy powiedział że nie raz już miał pacjentki co przyszły z testem a w krwi nic , i musiał im powiedzieć że nie ma bobasa , więc jestem w szoku że sam lekarz też miał takie przypadki , oni bazują tylko na krwi więc no.....

Ostatnia edycja:
Wróciłam od ginekologa( ale teraz się dopiero odzywam ) powiedział że wszystko w porządku żadnych zmian , tylko śladową ilość płynu w zatoce douglasa i brak pecherzyka w jajniku wiec lekarz stwierdził ze mogl byc to cykl bezowulacyjny , testy powiedział że on nie uznaje jeśli beta ujemna to nie ma o czym rozmawiać , powiedział żebym zrobiła badania i przyjść na leki na wywołanie i tyle w sumie, plus spytał się po ilu dniach beta powiedziałam że po 30 więc odrazu powiedział że nie ma takiej opcji aby coś z tego wynikło , a testy powiedział że nie raz już miał pacjentki co przyszły z testem a w krwi nic , i musiał im powiedzieć że nie ma bobasa , więc jestem w szoku że sam lekarz też miał takie przypadki , oni bazują tylko na krwi więc no.....
Mówiłam ci to samo na temat testów. :)

Ja lubię jednak testować :) ale już się niczego nie dopatruje kreska albo jest konkretna albo jej nie ma, żadnych cieni i duchów ;) jak ma być to będzie a beta tylko potwierdzi ;) powodzenia !

Moja beta po 48 H. W normie.. Czyli chyba jest okej ale nie wiem czy nie za mało przerosło przez te 48 H 🤔

Załączniki

• IMG_20230217_175448.jpg
    IMG_20230217_175448.jpg
    118,9 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry