reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy ciążowe

Ewuuu

Fanka BB :)
Witam, które dokładnie testy ciążowe można robić o dowolnej godzinie w ciągu dnia?
Są takie? Czy raczej kupić takie które robi się z porannego moczu?
Jestem taka ciekawa i zniecierpliwiona.
Wybieram się dziś do rossmanna i apteki kupić.

reklama
reklama
Moje mają rok i 3 latka 🥰
A 3 w brzuszku ❤
Nie boisz się jak sobie dasz radę?
Powiem Ci male ciesza sie :) wiem ze beda cos pomagaly i tak jedna so przedszkola chodzi a 2siedzi ze mna bo nie dostala sie do przedszkola ale w przyszlym roku juz napewno sie dostanie:) boje sie na pewno na poczatku haos bedzie ale jakos sobie poradze dobra organizacja i bedzie dobrze trzeba myslec pozytywnie❤a w brzuszku maluch nie chce sie pokazac😂

Powiem Ci male ciesza sie :) wiem ze beda cos pomagaly i tak jedna so przedszkola chodzi a 2siedzi ze mna bo nie dostala sie do przedszkola ale w przyszlym roku juz napewno sie dostanie:) boje sie na pewno na poczatku haos bedzie ale jakos sobie poradze dobra organizacja i bedzie dobrze trzeba myslec pozytywnie❤a w brzuszku maluch nie chce sie pokazac😂
W sumie to tak jak u mnie, starsza od przyszłego roku już pójdzie do szkoły, cały dzień jej nie będzie , młodsza na kilka godzin do przedszkola :) Też tak myślę,że dobra organizacja i jakoś to będzie 😁jednak zaczyna się pojawiać dużo pytań 😅

Do góry