reklama
Rozwiązanie
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
MalaMi24
Fanka BB :)
Tez moglabym dużo napisać o moich relacjach z rodziną męża. Poataraj się z nim porozmawiać jak już znajdziecie chwilę dla siebie. Z każdej sytuacji jest jakieś rozwiązanie. Nam się nie udaje rok ale ostatnio poruszylam na spokojnie temat badania nasienia. Mężczyzna często trzeba wytłumaczyć, że nie chcemy ich "zdegradowac" jako mężczyzn tylko robimy to dla ich i naszego dobra skoro chcemy mieć dzidziusia. W mojej sytuacji jeśli lekarze pomogą a nie będzie się udawało to mój mąż zdecydował, że pójdzie zbadac nasienie bo wyniki z krwi ma dobre. Jesteśmy z Tobą! Pisz kiedy tylko chcesz. Po to jesteśmy żebyśmy się wspierały [emoji8] ps. A teściowa mniej tak głęboko, gdzie już słońce nie zachodzi skoro takich slow uzywa. Kobieta kobiecie nie powinna nigdy powiedzieć, ze moze nigdy nie bedziesz miec dzieci.. do tez nas próbowała się wtrącać od samego początku. To niestety granicę musieliśmy ustawić widujemy się raz na ruski rok.. [emoji4][emoji8]Wszystko przez to, że teściowa się miesza i nastawia go przeciwko mnie. Postaram się porozmawiać jak wroci bo mialbyc 2 h temu... dziękuję za pomoc.
reklama
Na tym się akurat nie znam więc nie pomogę ale może się ktoś znajdzie kto będzie wiedział ja nie miałam nigdy takich badań robionych więc nawet niewiem o co chodzi z tą prolaktynąKochane powiedzcie mi czy jeśli na teście owulacyjny wyjdzie testową kreska jaśniejsza od kontrolnej ale tylko minimalnie to też jest szansa, że będzie owulacja? Mimo, że mam ponad 40 prolaktyny? Piersi mnie bolą coraz mocniej, a w podbrzuszu tak ciągnie.. wcześniej tak nie miałam no chyba, że to zasługa csstagnusa. Będę wdzięczna za poradę [emoji8][emoji8]
MalaMi24
I tak wdzięczna jestem za każdą radę [emoji8]Na tym się akurat nie znam więc nie pomogę ale może się ktoś znajdzie kto będzie wiedział ja nie miałam nigdy takich badań robionych więc nawet niewiem o co chodzi z tą prolaktyną
Agu1531
Tak jest szansa mimo wszystko [emoji8][emoji8][emoji8]Kochane powiedzcie mi czy jeśli na teście owulacyjny wyjdzie testową kreska jaśniejsza od kontrolnej ale tylko minimalnie to też jest szansa, że będzie owulacja? Mimo, że mam ponad 40 prolaktyny? Piersi mnie bolą coraz mocniej, a w podbrzuszu tak ciągnie.. wcześniej tak nie miałam no chyba, że to zasługa csstagnusa. Będę wdzięczna za poradę [emoji8][emoji8]
Agu1531
Owulacje masz [emoji4][emoji4][emoji4] kochana [emoji8][emoji8][emoji8]Na tym zdjęciu lepsza jakoś aż to wkleilam do zeszytu [emoji7] wiem nadzieja nadzieja ale może jakaś jest szansa w tym cyklu z taka prolaktyna? Zobacz załącznik 941300
MalaMi24
Nawet nie wiesz jak się cieszę! [emoji173][emoji8] Mam dalej brać ten castagnus czy na chwilę odstawić? Na czas owulacji?[emoji4] to jakiś cud że wystąpiła nigdy nie miałam takiej ciemnej kreski [emoji3531]Owulacje masz [emoji4][emoji4][emoji4] kochana [emoji8][emoji8][emoji8]
reklama
Agu1531
Już Ci chyba kiedyś pisałam[emoji6] najlepiej 2 razy dziennie rano nie z pierwszych siusków i wieczorem nie pić dużo na 2 godziny przed testem żeby moczu nie rozrzedzić bo nie wiadomo kiedy nastąpi wyrzut hormonu LH, a testy nie zawsze go wyczują , są dziewczyny co 3 razy dziennie robią co 6 godzin ale myślę że 2 razy spokojnie wystarczy [emoji3] chociaż u Ciebie owu już jest [emoji8][emoji8][emoji8]Wiem miałam już nie robić ale ciężko mi było się powstrzymać.. zrobiłam ten test owulacyjny teraz. Podobno wieczorem trzeba [emoji7][emoji173][emoji8]