reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testować czy jeszcze nie?

MalaMi24

Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Spóźnia mi się miesiączka jeden dzień. Nigdy wcześniej się nie spóźniala. Staramy się bezskuteczne już rok. Czy test o czułości 25 mlu będzie już jutro rano wiarygodny? Czy jeszcze poczekać? Z góry dziękuję za pomoc :)

reklama
Jak tam u Ciebie? Mnie przez ten wysoki poziom prolaktyny tak biust boli i podbrzusze że zwariuje. Testy chyba wszystkie z rossmana są wadliwe bo zrobiłam dzisiaj rano test i jasna kreska. Co jest niemożliwe skoro beta wyszła ujemna dwa dni temu. Trzymam dalej kciuki za Ciebie! [emoji8]
Nie testowalam @nie ma. Z moich obliczeń owu wg temperatur mogła być 12dc a wtedy nie robiłam testów także zobacZymy po weekendzie. A Ty robiłaś dzisiaj jaki test z rosmana?

reklama
Nie testowalam @nie ma. Z moich obliczeń owu wg temperatur mogła być 12dc a wtedy nie robiłam testów także zobacZymy po weekendzie. A Ty robiłaś dzisiaj jaki test z rosmana?
Strumieniowy pink test czulosc 10 mlu. Mi temp też się utrzymywała poczytaj moje poprzednie posty w tym temacie. Najważniejsze, że miesiączki nie ma! Będzie dobrze trzymam kciuki [emoji8]

Kochana a powtórz bete w poniedziałek jak masz możliwość taniej niz te testy wyjdzie a tyle dni po wynik będzie wiarygodny [emoji8][emoji8][emoji8]
Jak tam u Ciebie? Mnie przez ten wysoki poziom prolaktyny tak biust boli i podbrzusze że zwariuje. Testy chyba wszystkie z rossmana są wadliwe bo zrobiłam dzisiaj rano test i jasna kreska. Co jest niemożliwe skoro beta wyszła ujemna dwa dni temu. Trzymam dalej kciuki za Ciebie! [emoji8]

Nie chce Cię nakręcać itd. ale prolaktyna też wzrasta w ciąży

Kochana a powtórz bete w poniedziałek jak masz możliwość taniej niz te testy wyjdzie a tyle dni po wynik będzie wiarygodny [emoji8][emoji8][emoji8]
U mnie beta hcg kosztuje 40 zł:D może pójdę bo te piersi bolą niesamowicie zwłaszcza sutki. Tylko skąd ta prolaktyna taka wysoka. I progesteron miałabym większy gdybym była w ciąży. Zobaczę czas pokaże heh [emoji8]

reklama
Też o tym myślałam ale patrząc kochana na progesteron to mam 0.444 czyli mały [emoji52]
Ładnie sobie liczą przeważnie to ok.30 zł, Cholerka wie czemu te pozytywne testy[emoji848][emoji848] powiem Ci że testowałam co miesiąc i nigdy nie miałam żadnego cienia Raz ale to był cień cienia który tylko ja widziałam i to po długim czasie [emoji1787] W takim razie pozostaje tylko czekać na lekarza [emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry