reklama
Rozwiązanie
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
marcelka.dyz1507
Zaangażowana w BB
Nie testowalam @nie ma. Z moich obliczeń owu wg temperatur mogła być 12dc a wtedy nie robiłam testów także zobacZymy po weekendzie. A Ty robiłaś dzisiaj jaki test z rosmana?Jak tam u Ciebie? Mnie przez ten wysoki poziom prolaktyny tak biust boli i podbrzusze że zwariuje. Testy chyba wszystkie z rossmana są wadliwe bo zrobiłam dzisiaj rano test i jasna kreska. Co jest niemożliwe skoro beta wyszła ujemna dwa dni temu. Trzymam dalej kciuki za Ciebie! [emoji8]
reklama
MalaMi24
Fanka BB :)
Strumieniowy pink test czulosc 10 mlu. Mi temp też się utrzymywała poczytaj moje poprzednie posty w tym temacie. Najważniejsze, że miesiączki nie ma! Będzie dobrze trzymam kciuki [emoji8]Nie testowalam @nie ma. Z moich obliczeń owu wg temperatur mogła być 12dc a wtedy nie robiłam testów także zobacZymy po weekendzie. A Ty robiłaś dzisiaj jaki test z rosmana?
marcelka.dyz1507
Zaangażowana w BB
Ja robiłam facelle. Czytałam. Boję się ale co ma być to będzie.Strumieniowy pink test czulosc 10 mlu. Mi temp też się utrzymywała poczytaj moje poprzednie posty w tym temacie. Najważniejsze, że miesiączki nie ma! Będzie dobrze trzymam kciuki [emoji8]
MalaMi24
Wiara czyni cuda:* stres nic nie da.. Wiem łatwo się mówi ale też się stresowalam za każdym razem kiedy testowałam.Ja robiłam facelle. Czytałam. Boję się ale co ma być to będzie.
marcelka.dyz1507
Zaangażowana w BB
Zasialosię we mnie ziarenko nadzieji i chyba boję się porazki ale test może być poprostu wadliwy chociaż dzien wcześniej zrobiłam z tej samej firmy i nie było zupełnie nic.Wiara czyni cuda:* stres nic nie da.. Wiem łatwo się mówi ale też się stresowalam za każdym razem kiedy testowałam.
Agu1531
Kochana a powtórz bete w poniedziałek jak masz możliwość taniej niz te testy wyjdzie a tyle dni po wynik będzie wiarygodny [emoji8][emoji8][emoji8]
Jak tam u Ciebie? Mnie przez ten wysoki poziom prolaktyny tak biust boli i podbrzusze że zwariuje. Testy chyba wszystkie z rossmana są wadliwe bo zrobiłam dzisiaj rano test i jasna kreska. Co jest niemożliwe skoro beta wyszła ujemna dwa dni temu. Trzymam dalej kciuki za Ciebie! [emoji8]
Agu1531
Nie chce Cię nakręcać itd. ale prolaktyna też wzrasta w ciążyJak tam u Ciebie? Mnie przez ten wysoki poziom prolaktyny tak biust boli i podbrzusze że zwariuje. Testy chyba wszystkie z rossmana są wadliwe bo zrobiłam dzisiaj rano test i jasna kreska. Co jest niemożliwe skoro beta wyszła ujemna dwa dni temu. Trzymam dalej kciuki za Ciebie! [emoji8]
MalaMi24
U mnie beta hcg kosztuje 40 zł może pójdę bo te piersi bolą niesamowicie zwłaszcza sutki. Tylko skąd ta prolaktyna taka wysoka. I progesteron miałabym większy gdybym była w ciąży. Zobaczę czas pokaże heh [emoji8]Kochana a powtórz bete w poniedziałek jak masz możliwość taniej niz te testy wyjdzie a tyle dni po wynik będzie wiarygodny [emoji8][emoji8][emoji8]
MalaMi24
Też o tym myślałam ale patrząc kochana na progesteron to mam 0.444 czyli mały [emoji52]Nie chce Cię nakręcać itd. ale prolaktyna też wzrasta w ciąży
reklama
Agu1531
Ładnie sobie liczą przeważnie to ok.30 zł, Cholerka wie czemu te pozytywne testy[emoji848][emoji848] powiem Ci że testowałam co miesiąc i nigdy nie miałam żadnego cienia Raz ale to był cień cienia który tylko ja widziałam i to po długim czasie [emoji1787] W takim razie pozostaje tylko czekać na lekarza [emoji8][emoji8][emoji8]Też o tym myślałam ale patrząc kochana na progesteron to mam 0.444 czyli mały [emoji52]