reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testować czy jeszcze nie?

MalaMi24

Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Spóźnia mi się miesiączka jeden dzień. Nigdy wcześniej się nie spóźniala. Staramy się bezskuteczne już rok. Czy test o czułości 25 mlu będzie już jutro rano wiarygodny? Czy jeszcze poczekać? Z góry dziękuję za pomoc :)

reklama
Cień cienia jest [emoji3] z porannych siuśków robiony ? teraz albo powtórka najlepiej pojutrze bo beta przyrasta skokowo mniej wiecej co 24-36 godzin albo od razu beta [emoji8]
Może szanse nikłe ale zawsze szansa jest [emoji6] a kciuki nie zaszkodzą [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Poranne ale w sumie jeśli liczyć od dodatnich testów ovu i ewentualnie implantacji to do okresu mam minimum 4dni

reklama
No właśnie castagnus olej z wiesiołka i ovarin sobie zamówiłam teraz czekam na dostawę bo mężu ma odebrać w aptece [emoji6] od poniedziałku zaczynam bo bedzie 1 dc. zeszłym razem jak był w Pl i miał mi kupić sam wiesiołek to zapomniał [emoji849] to teraz sobie przez Internet zamówiłam [emoji16][emoji16][emoji16] i ma tylko odebrać [emoji3][emoji3][emoji3]
No to pięknie! [emoji4] ach Ci mężczyźni mój też czasem coś zapomni i muszę mu przypomnieć. Najważniejsze się uzupełniać [emoji1] ja przez ta prolaktyne już dziś wzięłam tabletkę bo co będę czekać [emoji173]

Poranne ale w sumie jeśli liczyć od dodatnich testów ovu i ewentualnie implantacji to do okresu mam minimum 4dni
To najlepiej postaraj się wytrzymać najlepiej te 4 dni i to już jak wolisz beta albo test bo mimo wszystko @ moze przyjść[emoji55], a nie chciałabym Cię nakręcać [emoji850] no i oczywiście daj znać co i jak [emoji8]

reklama
Dziękuję Wam dziewczyny. Dam znać jak coś będę wiedzieć.
Jak tam u Ciebie? Mnie przez ten wysoki poziom prolaktyny tak biust boli i podbrzusze że zwariuje. Testy chyba wszystkie z rossmana są wadliwe bo zrobiłam dzisiaj rano test i jasna kreska. Co jest niemożliwe skoro beta wyszła ujemna dwa dni temu. Trzymam dalej kciuki za Ciebie! [emoji8]

Do góry