reklama
Rozwiązanie
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
marcelka.dyz1507
Zaangażowana w BB
Poranne ale w sumie jeśli liczyć od dodatnich testów ovu i ewentualnie implantacji to do okresu mam minimum 4dniCień cienia jest [emoji3] z porannych siuśków robiony ? teraz albo powtórka najlepiej pojutrze bo beta przyrasta skokowo mniej wiecej co 24-36 godzin albo od razu beta [emoji8]
Może szanse nikłe ale zawsze szansa jest [emoji6] a kciuki nie zaszkodzą [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
reklama
MalaMi24
Fanka BB :)
No to pięknie! [emoji4] ach Ci mężczyźni mój też czasem coś zapomni i muszę mu przypomnieć. Najważniejsze się uzupełniać [emoji1] ja przez ta prolaktyne już dziś wzięłam tabletkę bo co będę czekać [emoji173]No właśnie castagnus olej z wiesiołka i ovarin sobie zamówiłam teraz czekam na dostawę bo mężu ma odebrać w aptece [emoji6] od poniedziałku zaczynam bo bedzie 1 dc. zeszłym razem jak był w Pl i miał mi kupić sam wiesiołek to zapomniał [emoji849] to teraz sobie przez Internet zamówiłam [emoji16][emoji16][emoji16] i ma tylko odebrać [emoji3][emoji3][emoji3]
MalaMi24
Trzymam kciuki, żeby wyszła później dobrze widoczna albo beta piękna! [emoji8]Poranne ale w sumie jeśli liczyć od dodatnich testów ovu i ewentualnie implantacji to do okresu mam minimum 4dni
Agu1531
To najlepiej postaraj się wytrzymać najlepiej te 4 dni i to już jak wolisz beta albo test bo mimo wszystko @ moze przyjść[emoji55], a nie chciałabym Cię nakręcać [emoji850] no i oczywiście daj znać co i jak [emoji8]Poranne ale w sumie jeśli liczyć od dodatnich testów ovu i ewentualnie implantacji to do okresu mam minimum 4dni
marcelka.dyz1507
Zaangażowana w BB
Wstrzymam się do poniedziałku a w poniedziałek beta no chyba ze przyjdzie wredotaTo najlepiej postaraj się wytrzymać najlepiej te 4 dni i to już jak wolisz beta albo test bo mimo wszystko @ moze przyjść[emoji55], a nie chciałabym Cię nakręcać [emoji850] no i oczywiście daj znać co i jak [emoji8]
marcelka.dyz1507
Zaangażowana w BB
Dziękuję ale póki co się nie cieszę mam.dziurę w głowie serce mówi jest dobrze a głowa gdzieś tam ze nie ma mozliwosci no co pożyjemy zobaczymyTrzymam kciuki, żeby wyszła później dobrze widoczna albo beta piękna! [emoji8]
Agu1531
Oby nie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji8][emoji8][emoji8]Wstrzymam się do poniedziałku a w poniedziałek beta no chyba ze przyjdzie wredota
MalaMi24
Będzie dobrze! Myśl, że nie przyjdzie kochana [emoji8]Wstrzymam się do poniedziałku a w poniedziałek beta no chyba ze przyjdzie wredota
marcelka.dyz1507
Zaangażowana w BB
Dziękuję Wam dziewczyny. Dam znać jak coś będę wiedzieć.
reklama
MalaMi24
Jak tam u Ciebie? Mnie przez ten wysoki poziom prolaktyny tak biust boli i podbrzusze że zwariuje. Testy chyba wszystkie z rossmana są wadliwe bo zrobiłam dzisiaj rano test i jasna kreska. Co jest niemożliwe skoro beta wyszła ujemna dwa dni temu. Trzymam dalej kciuki za Ciebie! [emoji8]Dziękuję Wam dziewczyny. Dam znać jak coś będę wiedzieć.