reklama
Rozwiązanie
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
reklama
MalaMi24
Fanka BB :)
Ja widzę druga kreseczke ale ja to zawsze widzę dwie kreseczki;-) zrób bhcg i będzie czarne na białym a nie rozowe;-) wynik pojawił się w określonym na ulotce czasie?
Tak pojawił się w określonym na ulotce czasie. Mi nigdy test 25 mlu nie wyszedł z cieniem chociażby stąd moje wątpliwości. Dokładnie pojadę na beta hcg wyjścia nie mam
Agu1531
Ja tu widzę całkiem wyraźne 2 kreseczki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] byś widziała bladziochy dziewczyn które okazały się ciąża a jeszcze jak piszesz że o czasie się pojawiła toKochana zrobiłam test dzisiaj popołudniu 25mlu i wyszła jakby druga kreska tylko że piłam normalnie to może za małe stężenie już wariuje. Wyśle wam zdjęcie tego testu aparat też trochę rozjaśnia. Oceńcie same jutro ide na betę dla świętego spokoju
Już cichutko Gratuluję [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji173][emoji173][emoji173] Bete tak czy siak zrób dla 100 %pewności [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Zdrówka Kochana
I daj znać jaką bete masz [emoji8][emoji8][emoji8]
MalaMi24
Kochana nawet nie wiesz jakbym się ucieszyła gdyby się okazało, że na sto procent się udało! :*:* dziękuję za wsparcie odezwę się jutro oby były to owocne 2 kreski. Wydawało mi się, że słabe są hehe to mało jeszcze tych bladziochow widzialam [emoji4][emoji8]
Agu1531
Jak bez powiększenia wyraźnie widzę to nie jest źle z dziewczynami w powiększeniu wypatrywałysmy kreseczki [emoji23][emoji23][emoji23] i kilka fasolek faktycznie było z tych cieni cienia [emoji38][emoji38][emoji847][emoji847][emoji847] także dalej trzymam kciuki i czekam razem z Tobą na wyniki [emoji38][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Kochana nawet nie wiesz jakbym się ucieszyła gdyby się okazało, że na sto procent się udało! :*:* dziękuję za wsparcie odezwę się jutro oby były to owocne 2 kreski. Wydawało mi się, że słabe są hehe to mało jeszcze tych bladziochow widzialam [emoji4][emoji8]
MalaMi24
Pozytywnie mnie nastawilas bo już myślałam, że usłyszę gdzie z takim testem myśleć że to może ciąża [emoji1][emoji1] niech jest już jutro bo oszaleje z moimi myślami, że może w końcu się udało aaaa [emoji23] Koniecznie dam znać jutro, nie puszczaj kciuków trzymaj dalej [emoji8][emoji8]Jak bez powiększenia wyraźnie widzę to nie jest źle z dziewczynami w powiększeniu wypatrywałysmy kreseczki [emoji23][emoji23][emoji23] i kilka fasolek faktycznie było z tych cieni cienia [emoji38][emoji38][emoji847][emoji847][emoji847] także dalej trzymam kciuki i czekam razem z Tobą na wyniki [emoji38][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Justys9031
Zaangażowana w BB
Jak bardzo Cię ciśnie to kup ten czułością 10 - mi najwcześniej pokazywały te z rossmana pinktest chyba. Ale beta z krwi oczywiście pewniejsza
Jeszcze się tak zastanawiam, że może kupię jeden test a jak znów taka blada wyjdzie to pójdę od razu na beta hcg. Czy iść od razu lepiej? [emoji4]
MalaMi24
Ja wykonalam pinkt test o czułości 25 mlu. Na którym ta kreska wyszła [emoji4]Jak bardzo Cię ciśnie to kup ten czułością 10 - mi najwcześniej pokazywały te z rossmana pinktest chyba. Ale beta z krwi oczywiście pewniejsza
reklama
MalaMi24
Dziękuję za kciuki! Przydzadza się oby tylko 2 kreski okazały się ciąża [emoji6]Trzymam kciuki [emoji110]
Ja miałam krwawienie 2 dni, myślałam, że @, ale że dziwnie się czułam to zrobiłam test.. Efekt leży u mnie na kolanach i je [emoji6]