reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testować czy jeszcze nie?

MalaMi24

Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Spóźnia mi się miesiączka jeden dzień. Nigdy wcześniej się nie spóźniala. Staramy się bezskuteczne już rok. Czy test o czułości 25 mlu będzie już jutro rano wiarygodny? Czy jeszcze poczekać? Z góry dziękuję za pomoc :)

reklama
Jeszcze się tak zastanawiam, że może kupię jeden test a jak znów taka blada wyjdzie to pójdę od razu na beta hcg. Czy iść od razu lepiej? [emoji4]
To już jak wolisz podejrzewam że nawet jak zrobisz test i będą wyraźne kreski to i tak na bete pójdziesz [emoji6][emoji6][emoji38][emoji38] a test żeby byly wyrazniejsze kreseczki zrób później na pamiątkę [emoji16][emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
To już jak wolisz podejrzewam że nawet jak zrobisz test i będą wyraźne kreski to i tak na bete pójdziesz [emoji6][emoji6][emoji38][emoji38] a test żeby byly wyrazniejsze kreseczki zrób później na pamiątkę [emoji16][emoji3][emoji3][emoji3]
Taka pamiątka byłaby najlepsza na świecie [emoji173][emoji7] Zdecydowałam tak jadę na 7 na beta hcg i po drodze wracając wejdę do apteki i kupię test. Tylko że tego testu chyba nie ma w aptekach? Ja go raz kupiłam przez Internet [emoji23] kurczę nie będę chyba dziś spać z tych emocji czy się w końcu udało!

Ha ha ha [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Ale nie dziwię Ci się [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] [emoji178][emoji178][emoji178]
Powinien niby być w aptece ale hugo wie wiem że w drogeriach jest, jest tylko jedno ale on się wyłącza po jakimś czasie [emoji55]

Byle do jutra [emoji23][emoji23] będzie ciężko mi uwierzyć jak znów wyjadą dwie i potwierdza się beta nie wiem co zrobię ze szczęścia tylko żebym czegoś nie odwalila haha [emoji23] spróbuje zasnąć do jutra kochana! Dam znać co wyszło [emoji8][emoji8]

Test ciążowy strumieniowy pink test dziś rano negatywny... czekam na wyniki beta hcg będą po 15 :) trzymajcie kciuki ja nadzieji nie trace! I tak bedzie co ma być [emoji4][emoji173]

To ten negatywny a wczoraj był ten pink test ale plytkowy.
20190206_085712.jpeg
20190205_183729.jpeg

reklama
Do góry