reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testować czy jeszcze nie?

MalaMi24

Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Spóźnia mi się miesiączka jeden dzień. Nigdy wcześniej się nie spóźniala. Staramy się bezskuteczne już rok. Czy test o czułości 25 mlu będzie już jutro rano wiarygodny? Czy jeszcze poczekać? Z góry dziękuję za pomoc :)

reklama
Widzę ja gołym okiem a zawsze było tak że doszukiwalam się w bieli też kreski.. nie wiem co mam myśleć. Nic gdybanie nie da jadę po test zaraz jak wstane a jak wyjdą dwie kreski to idę na betę jutro.

reklama
Ja widzę druga kreseczke ale ja to zawsze widzę dwie kreseczki;-) zrób bhcg i będzie czarne na białym a nie rozowe;-) wynik pojawił się w określonym na ulotce czasie?

Tak pojawił się w określonym na ulotce czasie. Mi nigdy test 25 mlu nie wyszedł z cieniem chociażby stąd moje wątpliwości. Dokładnie pojadę na beta hcg wyjścia nie mam ;)

Kochana zrobiłam test dzisiaj popołudniu 25mlu i wyszła jakby druga kreska tylko że piłam normalnie to może za małe stężenie już wariuje. Wyśle wam zdjęcie tego testu aparat też trochę rozjaśnia. Oceńcie same jutro ide na betę dla świętego spokoju ;)
Ja tu widzę całkiem wyraźne 2 kreseczki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] byś widziała bladziochy dziewczyn które okazały się ciąża a jeszcze jak piszesz że o czasie się pojawiła to
Już cichutko Gratuluję [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji173][emoji173][emoji173] Bete tak czy siak zrób dla 100 %pewności [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Zdrówka Kochana
I daj znać jaką bete masz [emoji8][emoji8][emoji8]

Kochana nawet nie wiesz jakbym się ucieszyła gdyby się okazało, że na sto procent się udało! :*:* dziękuję za wsparcie odezwę się jutro oby były to owocne 2 kreski. Wydawało mi się, że słabe są hehe to mało jeszcze tych bladziochow widzialam [emoji4][emoji8]

Kochana nawet nie wiesz jakbym się ucieszyła gdyby się okazało, że na sto procent się udało! :*:* dziękuję za wsparcie odezwę się jutro oby były to owocne 2 kreski. Wydawało mi się, że słabe są hehe to mało jeszcze tych bladziochow widzialam [emoji4][emoji8]
Jak bez powiększenia wyraźnie widzę to nie jest źle z dziewczynami w powiększeniu wypatrywałysmy kreseczki [emoji23][emoji23][emoji23] i kilka fasolek faktycznie było z tych cieni cienia [emoji38][emoji38][emoji847][emoji847][emoji847] także dalej trzymam kciuki i czekam razem z Tobą na wyniki [emoji38][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Jak bez powiększenia wyraźnie widzę to nie jest źle z dziewczynami w powiększeniu wypatrywałysmy kreseczki [emoji23][emoji23][emoji23] i kilka fasolek faktycznie było z tych cieni cienia [emoji38][emoji38][emoji847][emoji847][emoji847] także dalej trzymam kciuki i czekam razem z Tobą na wyniki [emoji38][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Pozytywnie mnie nastawilas bo już myślałam, że usłyszę gdzie z takim testem myśleć że to może ciąża [emoji1][emoji1] niech jest już jutro bo oszaleje z moimi myślami, że może w końcu się udało aaaa [emoji23] Koniecznie dam znać jutro, nie puszczaj kciuków trzymaj dalej [emoji8][emoji8]

Jeszcze się tak zastanawiam, że może kupię jeden test a jak znów taka blada wyjdzie to pójdę od razu na beta hcg. Czy iść od razu lepiej? [emoji4]

reklama
Do góry