W tym momencie to chyba psychiatra i wizyta u gina , wiem śmieszne to dla pań wygladaNo jak tak dalej bedziesz swirowac to bez wizyty u psychologa sie nie obejdzie
reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
To nie smieszne tylko przerazajace jaka wiedze maja nastolatki o edukacji seksualnejW tym momencie to chyba psychiatra i wizyta u gina , wiem śmieszne to dla pań wyglada
Lady Loka
Że Ty jeszcze myślisz o tych sklepowych testachPoczekam na wynik i umowie wizytę do giną po dobre tabletki anty. Bo chyba testy te zwykle że sklepu juz beż sensu robić, skoro bete już robiłam
A bo piszą głupoty ze bety ujemne z krwi baby w ciazy były że testy odczytane po kilku godzinach a ciaza wiem że nie powinnam brać do siebie takich informacji skoro panie sie znaja maja kilka ciąży i wsxytsko wiedza , chyba muszę odciąć internetTo nie smieszne tylko przerazajace jaka wiedze maja nastolatki o edukacji seksualnej
Już nie .... bo szkoda nerwów skoro i tak lekarze zawsze bazuja na becie vzy przyrosty czy inne rzeczy ,brak bety z krwi to według lekarza brak ciąży albo za wczesnieŻe Ty jeszcze myślisz o tych sklepowych testach
Mama23?????
Wlasnie dobrze napisalas . Pisza glupotyA bo piszą głupoty ze bety ujemne z krwi baby w ciazy były że testy odczytane po kilku godzinach a ciaza wiem że nie powinnam brać do siebie takich informacji skoro panie sie znaja maja kilka ciąży i wsxytsko wiedza , chyba muszę odciąć internet
Paulina26777
Zależy jakie laboratorium w każdym bądź razie mniejsze jak 5 to brak ciążyBardzo długo te wyniki chyba po południu dostanę, zapytałam się odrazu też jaka jednostka i kobietka powiedziała że od <2.30 odczytuje bo w innych w innych 0.1
reklama
Mialam isc do syneyo ale za daleko wiec poszłam do diagnostykiZależy jakie laboratorium w każdym bądź razie mniejsze jak 5 to brak ciąży