Mama23?????
Fanka BB :)
I gdzie ten wynik ? Bo az nie moge sie doczekac tego boskiego cudu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam nadalI gdzie ten wynik ? Bo az nie moge sie doczekac tego boskiego cudu
Mam nadzieję że nie będzie cudu , ja nie wiem co tak długo oswiezam ciągle , mogłam w przychodni zrobić by było chyba szybciejI gdzie ten wynik ? Bo az nie moge sie doczekac tego boskiego cudu
No strasznie długo jak byłaś robić o 6 zazwyczaj już jest po 4-5 hMam nadzieję że nie będzie cudu , ja nie wiem co tak długo oswiezam ciągle , mogłam w przychodni zrobić by było chyba szybciej
Po 6No strasznie długo jak byłaś robić o 6 zazwyczaj już jest po 4-5 h
Ale oni to wysyłają bo ja byłam w punkcie pobrań
Ja jak w synevo robiłam o 8.30 to wynik miałam o 16.00Ale oni to wysyłają bo ja byłam w punkcie pobrań
To obstawiam że pewnie też tak będę miec 16 , może 15Ja jak w synevo robiłam o 8.30 to wynik miałam o 16.00