reklama
Nie no negatywna beta to negatywna beta nie pojawi sie ciaza nagle magicznie , wiec spokojnie wiemTu idzie zwariować. Tej dziewczynie nie przegada. Wyjdzie jej negatywna beta ale dalej będzie szukać bo miesiączka nie przyjdzie. Bo to bo tamto najlepiej niech robi betę co tydzień i będzie spokojna..
Lady Loka
Fanka BB :)
No ale u Ciebie wystąpiła, więc o co chodzi?Chodziło mi to że lekarze piszą jak miesiaczka nie wystąpi wtedy powino się robić hcg beta bo wczesniej podobno nie ma sensu
Tu chodzi o kobiety, które celują w owulację. Owulacja jest 14 dni przed kolejną miesiączką. U Ciebie beta będzie wiarygodna.
U
użytkowniczka_e
Gość
Jak ci nie szkoda kasy to róbChodziło mi to że lekarze piszą jak miesiaczka nie wystąpi wtedy powino się robić hcg beta bo wczesniej podobno nie ma sensu
Aaa dobra dzięki, no to nie będę powtarzac , bo szkoda pieniedzyNo ale u Ciebie wystąpiła, więc o co chodzi?
Tu chodzi o kobiety, które celują w owulację. Owulacja jest 14 dni przed kolejną miesiączką. U Ciebie beta będzie wiarygodna.
Lady Loka
Test odczytany po czasie podanym na opakowaniu jest nieważny, choćbh i 3 kreski się pojawiły!Sorki ze jescze spytam a miałyscie po czasie na tescie druga kreska np po 12 min a nic nie było ?
Paulina26777
Ty tak serio. Nikt o zdrowych zmysłach nie odczytuje po czasie . Jak jesteś w ciąży wyjdzie ci od razu a nie po 6,10, czy godzinie.Sorki ze jescze spytam a miałyscie po czasie na tescie druga kreska np po 12 min a nic nie było ?
reklama
Bo powiedziałam jej że chce beta hcg a na paragonie pozniej było beta hcg całkowitaChyba mi się w głowie poprzewracało , dobrze że poszłam na bete może mnie uspokoi , a beta hcg całkowita nie rożni sie niczym od bety hcg zwyykłej to to samo ?