reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test.

gosiax5

Fanka BB :)
Dziewczyny, dzisiaj powinnam dostac okres. 14 dni temu była owulacja. Na teście wydaje mi się, że widzę cień cienia... Ale powiedzcie, czy czasem zbyt bardzo tego nie pragnę i nie mam przewidzenia. Oczywiście test powotrze jak @ się nie pojawi. Tydzień po owulacji miałam ogromny ból jajników i brzucha, a teraz mam tak obrzmiale piersi, że mój facet się pytał co mi jest... Myślałam, że może to ciąża po prostu, i myślałam że kreseczka będzie ciemniejsza... Było też troszkę krwi po 7 dniach od owulacji. Teraz np mam ból brzucha lekki i kłucie jajników.
Czy tylko ja ją widzę?

Załączniki

• IMG_20210116_061004.jpg
    IMG_20210116_061004.jpg
    404,2 KB · Wyświetleń: 1 333
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, dzisiaj powinnam dostac okres. 14 dni temu była owulacja. Na teście wydaje mi się, że widzę cień cienia... Ale powiedzcie, czy czasem zbyt bardzo tego nie pragnę i nie mam przewidzenia. Oczywiście test powotrze jak @ się nie pojawi. Tydzień po owulacji miałam ogromny ból jajników i brzucha, a teraz mam tak obrzmiale piersi, że mój facet się pytał co mi jest... Myślałam, że może to ciąża po prostu, i myślałam że kreseczka będzie ciemniejsza...
Czy tylko ja ją widzę?
Moja droga, coś tu widać 🥰 trzeba powtórzyć oczywiście. Trzymam kciuki!!!

Moja droga, coś tu widać 🥰 trzeba powtórzyć oczywiście. Trzymam kciuki!!!
Dziękuję, to Ty mnie wspierałas w wątku o testach owulacyjnych. Nie wierzyłam w ogóle, że po pierwszym razie z testami nam się uda. Jakoś wewnętrznie czułam, że nic z tego. A tu proszę... Oczywiście na razie to muszę powtórzyć testy, i w pon na betę iść. Ale jakas nadzieja jest... 😍

Dziękuję, to Ty mnie wspierałas w wątku o testach owulacyjnych. Nie wierzyłam w ogóle, że po pierwszym razie z testami nam się uda. Jakoś wewnętrznie czułam, że nic z tego. A tu proszę... Oczywiście na razie to muszę powtórzyć testy, i w pon na betę iść. Ale jakas nadzieja jest... 😍
😍 daj znać jak wyjdą kolejne testy i beta. Cieszę się Twoim szczęściem i życzę z całego serca powodzenia!!!

Dziewczyny jeszcze to do mnie nie dotarło. Jeszcze nie wierzę... 😍 Najważniejsze dla mnie to żeby kreska ciemniała i żeby badanie bety bylo ok w poniedziałek 😍 cały czas mam wrażenie i strach że zaraz dostanę @..
Nie stresuj się, to w niczym nie pomoże. Zrób bete i daj znać 😊

reklama
Do góry