Ojej. To Ty dopiero masz się czymś martwić. Aż mi głupio. Szczerze współczuję i życzę wszystkiego najlepszego żeby się w końcu udało.To ja nie wiem skąd takie myśli daj już na luzzz. Ja w pierwsza ciąże zaszłam po 2 latach, nie wyszło. W kolejna po roku i tez właśnie z testami dopiero się udało. Tez nie wyszło, ale to nic. Kiedyś musi się udać. Pozytywnie trzeba się nastawiać, bo pewnego dnia nie wytrzymasz napięcia będzie dobrze!
reklama
MoniB1988
Fanka BB :)
Uda się i Tobie i mnieOjej. To Ty dopiero masz się czymś martwić. Aż mi głupio. Szczerze współczuję i życzę wszystkiego najlepszego żeby się w końcu udało.
Na pewno. Życzę nam tego z całego serca.Uda się i Tobie i mnie
A czy jeśli jutro czyli środa po 48h od pierwszej zrobię betę i będzie ok, czy jest sens zrobić znowu po 48 h czyli w piątek?
MoniB1988
Ja bym zostawiła. Bez sensu ją robić w Twoim przypadku. Kiedy umówiłas wizytę do gina?Na pewno. Życzę nam tego z całego serca.
A czy jeśli jutro czyli środa po 48h od pierwszej zrobię betę i będzie ok, czy jest sens zrobić znowu po 48 h czyli w piątek?
Mam na 28.01, wtedy miałam mieć na następny dzień owulacje i chciałam sprawdzić czy ja mam w ogóle. A tu przyjdę w ciąży.. myślę że data jest ok, jak myślisz?Ja bym zostawiła. Bez sensu ją robić w Twoim przypadku. Kiedy umówiłas wizytę do gina?
MoniB1988
Tak, będzie ok. To teraz cierpliwie i spokojnie czekaj na wizytę.Pójdę w czwartek 28.01 a w sobotę 30.01 będzie szósty tydzień więc wydaje mi się ze będzie ok?
reklama
MoniB1988
Nie podpowiem nic na ten temat. Ale skoro nie masz żadnych dolegliwości, nie plamisz to powinno być wszystko ok. Nie stresuj się tak!Beta po 48 h. Trochę martwi mnie progesteron. Czy nie za niski?
W czwartek za tydzien mam ginekologa, może przyspieszyć wizytę?
reklama