reklama
Beta hcg 304.35.Daj znać jak sytuacja u Ciebie Czekam z niecierpliwością
Test jest ciemniejszy.
Ostatni okres miałam 19.12.
Owulacja 1-2.01
Wychodzi 4 tydzień ciąży
Czy jest ok?...
Do tego robiłam badania tarczycy i wszystko mi się rozjechało. Rozumiem że to przez zmiany hormonalne ale jestem w szoku. W środę mam endokrynologa. Trochę się boję...
Załączniki
Ostatnia edycja:
MoniB1988
Fanka BB :)
Jeśli masz wątpliwości to musisz je koniecznie konsultować z lekarzem. Tu ktoś Ci doradzi dobrze, albo nieświadomie się wypowie. Pewności mieć nie będziesz. Nie potrzebny Ci teraz stres. To Twoja pierwsza ciąża?Beta hcg 304.35.
Test jest ciemniejszy.
Ostatni okres miałam 19.12.
Owulacja 1-2.01
Wychodzi 4 tydzień ciąży
Czy jest ok?...
Do tego robiłam badania tarczycy i wszystko mi się rozjechało. Rozumiem że to przez zmiany hormonalne ale jestem w szoku. W środę mam endokrynologa. Trochę się boję...
Tak. Wiem że wątpliwości rozwieje lekarz, w środę mam wizytę. W środę też zbadam betę po 48 h.Jeśli masz wątpliwości to musisz je koniecznie konsultować z lekarzem. Tu ktoś Ci doradzi dobrze, albo nieświadomie się wypowie. Pewności mieć nie będziesz. Nie potrzebny Ci teraz stres. To Twoja pierwsza ciąża?
MoniB1988
No i super. Beta pewnie pięknie urośnie i wszystko będzie dobrze. Czym się martwisz? Nie masz ku temu powodów! Ciesz się tą chwilą. Zazdroszczę i oczywiście serdecznie Ci gratulujeTak. Wiem że wątpliwości rozwieje lekarz, w środę mam wizytę. W środę też zbadam betę po 48 h.
Cieszę się, bardzo, ale dość nieśmiało.. Jak zobaczyłam dzisiejsze wyniki tarczycy - wszystkie na czerwono, to byłam w szoku. Ale ważne że i ja i mój mąż jesteśmy zdolni do tego bym zaszła w ciążę, a reszta się ułoży. Może endokrynolog w środę mi coś powie. Może przepisze hormony. Nie wiem. Wydaje mi sie ze Beta jest ok nie? Wiem że w środę powinna się podwoić... ? Dziękuję z całego serca za wsparcieNo i super. Beta pewnie pięknie urośnie i wszystko będzie dobrze. Czym się martwisz? Nie masz ku temu powodów! Ciesz się tą chwilą. Zazdroszczę i oczywiście serdecznie Ci gratuluje
MoniB1988
Beta jest jak najbardziej ok! Najważniejsze jest to jak rośnie. Jeśli z tarczyca jest nie tak, to endokrynolog da Ci leki i unormuje wszystko. Długo się staracie?Cieszę się, bardzo, ale dość nieśmiało.. Jak zobaczyłam dzisiejsze wyniki tarczycy - wszystkie na czerwono, to byłam w szoku. Ale ważne że i ja i mój mąż jesteśmy zdolni do tego bym zaszła w ciążę, a reszta się ułoży. Może endokrynolog w środę mi coś powie. Może przepisze hormony. Nie wiem. Wydaje mi sie ze Beta jest ok nie? Wiem że w środę powinna się podwoić... ? Dziękuję z całego serca za wsparcie
Nie, o dziwo. Myślałam że będzie problem a zaszłam za drugim cyklem, pierwszy z testami. Tylko ja miałam jakąś blokadę w głowie typu na pewno mi się nie uda. Tarczycę miałam w porządku, jedynie przeciwciała anty tg wysokie, ale na usg i tsh w porządku. Teraz mam tsh za niskie a ft 3, ft 4, i anty tpo i anty tg za wysokie. Nigdy nie miałam takich wyników, a hormon brałam chyba przez miesiąc 2 lata temu ale musiałam odstawić bo przeszłam w nadczynność dość duża, i wszystko mi się unormowalo, aż do dziś. Zobaczymy w środę muszę być dobrej myśli.Beta jest jak najbardziej ok! Najważniejsze jest to jak rośnie. Jeśli z tarczyca jest nie tak, to endokrynolog da Ci leki i unormuje wszystko. Długo się staracie?
reklama
MoniB1988
To ja nie wiem skąd takie myśli daj już na luzzz. Ja w pierwsza ciąże zaszłam po 2 latach, nie wyszło. W kolejna po roku i tez właśnie z testami dopiero się udało. Tez nie wyszło, ale to nic. Kiedyś musi się udać. Pozytywnie trzeba się nastawiać, bo pewnego dnia nie wytrzymasz napięcia będzie dobrze!Nie, o dziwo. Myślałam że będzie problem a zaszłam za drugim cyklem, pierwszy z testami. Tylko ja miałam jakąś blokadę w głowie typu na pewno mi się nie uda. Tarczycę miałam w porządku, jedynie przeciwciała anty tg wysokie, ale na usg i tsh w porządku. Teraz mam tsh za niskie a ft 3, ft 4, i anty tpo i anty tg za wysokie. Nigdy nie miałam takich wyników, a hormon brałam chyba przez miesiąc 2 lata temu ale musiałam odstawić bo przeszłam w nadczynność dość duża, i wszystko mi się unormowalo, aż do dziś. Zobaczymy w środę muszę być dobrej myśli.