reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test pozytywny?

Klaudyna89

Zaciekawiona BB
Cześć jestem tu nowa. Mam pytanie w tamtym tygodniu miałam mieć okres. Robiłam 2 razy testy i wyszły 2 razy pozytywnie (chyba) bo były blade kreski. Ucieszyłam się bo z pierwsza ciąża miałam tak samo. A dzisiaj rano pojawiła się krew. Ginekologa mam jutro i teraz nie wiem co robić. Miał ktoś tak?

reklama
Cześć jestem tu nowa. Mam pytanie w tamtym tygodniu miałam mieć okres. Robiłam 2 razy testy i wyszły 2 razy pozytywnie (chyba) bo były blade kreski. Ucieszyłam się bo z pierwsza ciąża miałam tak samo. A dzisiaj rano pojawiła się krew. Ginekologa mam jutro i teraz nie wiem co robić. Miał ktoś tak?
Być może wyłapalas ciąże biochemiczna.

Nie robiłam. Tydzień spóźniony. Ale robiłam 2 testy w czym oby dwa pokazały 2 kreski blade ale były. Dodam że były z innej firmy. Jutro ginekolog A dzisiaj krwawienie. Nie tak mocne ale jest

Nie robiłam. Tydzień spóźniony. Ale robiłam 2 testy w czym oby dwa pokazały 2 kreski blade ale były. Dodam że były z innej firmy. Jutro ginekolog A dzisiaj krwawienie. Nie tak mocne ale jest
Hmm, to ciężko będzie teraz cokolwiek stwierdzić. Dobrze, że już jutro masz lekarza. Dzisiaj na wszelki wypadek odpoczywaj i dużo leż, bo być może to krwiak, ale jest też niestety ryzyko, że ciąża biochemiczna. A krew jest taka żywa? No i masz przy tym skurcze, bóle brzucha?

reklama
Implantacja jest przed testem pozytywnym, jeśli po tygodniu spóźnienia ,mialas blade kreski ,to też myślę ze to ciąża biochemiczna była

Do góry