Witam jestem tu nowa i nie bardzo wiedziałam gdzie zacząć temat. Otóż dziś rano robiłam test ciążowy na początku nic nie wyszło, odlozylam test nie wiem ile czasu minęło ale jak spojrzalam po godzinie były dwie kreski ! I zgłupialam czy to możliwe jestem w ciąży ?( dodaje zdjęcia )
reklama
Rozwiązanie
Jesli ty uwazasz ze jestem bezczelna to chyba nie ma juz tu o czym gadac. Najlepiej oczekiwac pomocy, dostac ją a potem nawet nie podziekowac i obrazac się bo ktoś ma cos wiecej do powiedzenia [emoji57]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
jasani
Fanka BB :)
Przykro mi, ale wydaje się, że niestety stracisz tą ciążę. Gdy beta spada to nie wróży to niczego dobrego. Nawet robiona w innym labie. Prawdopodobnie tylko leki wstrzymują poronienie.Plamienie przeszło w tym samym dniu wieczorem do teraz nic nie ma sucho. Jeszcze w poniedziałek powtórzę u nas w przychodni Betę . Nie wiem co mam o tym myśleć
reklama
Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
Tego się najbardziej boję we wtorek idę do lekarza . Co ma być to będzie i trzeba będzie się z tym pogodzić
Martxx1
Tego się najbardziej boję we wtorek idę do lekarza . Co ma być to będzie i trzeba będzie się z tym pogodzić
Kochana będzie dobrze. Niestety przeszłam poronienie, byłam bardzo załamana. Lekarz powiedział, że wada genetyczna. Kochana trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki. :*
Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
Dzięki kochana też wiem co to jest za ból choć jeszcze mam taką malutką nadzieję . Cieszyliśmy się razem z mężem jak zobaczyliśmy dwie kreseczki na teście. Co zrobić wszystko się okaże we wtorek .
Martxx1
Dzięki kochana też wiem co to jest za ból choć jeszcze mam taką malutką nadzieję . Cieszyliśmy się razem z mężem jak zobaczyliśmy dwie kreseczki na teście. Co zrobić wszystko się okaże we wtorek .
Trzymam kciuki kochana! Bądź dobrej myśli:*
Mam nadzieję, że wszystko się dobrze rozwiąże :*
Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
Kochana będzie dobrze. Niestety przeszłam poronienie, byłam bardzo załamana. Lekarz powiedział, że wada genetyczna. Kochana trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki. :*
Ostatnia edycja:
Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
Jestem już po wizycie nadal nic nie widać kazał mi odstawiać tabletki i czekać na miesiączkę . Jak miesiączki nie będę miała do poniedziałku. Zrobić betę i przyjść do niego. Jejciu ja już nie wiem czy nadzieję jeszcze mieć czy były takie przypadki .....
zanka200389
Kochana brutalnie to zabrzmi ale nie nastawiaj się na nic. Co będzie to będzie. Ty nie masz wpływu na nic... dużo spokoju życzę i powodzeniaJestem już po wizycie nadal nic nie widać kazał mi odstawiać tabletki i czekać na miesiączkę . Jak miesiączki nie będę miała do poniedziałku. Zrobić betę i przyjść do niego. Jejciu ja już nie wiem czy nadzieję jeszcze mieć czy były takie przypadki .....
reklama
Już w kilka dni po odstawieniu doustnej antykoncepcji hormonalnej organizm jest wolny od dodatkowych hormonów zawartych w tabletkach. Jeśli jednak chodzi o pierwszą owulacje po odstawieniu tabletek, to jej nadejście zależy od indywidualnych predyspozycji organizmu. W niektórych przypadkach zajmie to kilka tygodni, w innych nawet kilka miesięcy. Całkowita równowaga hormonalna po odstawieniu tabletek najczęściej nadchodzi około dwóch-trzech tygodni po zaprzestaniu przyjmowania tabletek.