Witam jestem tu nowa i nie bardzo wiedziałam gdzie zacząć temat. Otóż dziś rano robiłam test ciążowy na początku nic nie wyszło, odlozylam test nie wiem ile czasu minęło ale jak spojrzalam po godzinie były dwie kreski ! I zgłupialam czy to możliwe jestem w ciąży ?( dodaje zdjęcia )
reklama
Rozwiązanie
Jesli ty uwazasz ze jestem bezczelna to chyba nie ma juz tu o czym gadac. Najlepiej oczekiwac pomocy, dostac ją a potem nawet nie podziekowac i obrazac się bo ktoś ma cos wiecej do powiedzenia [emoji57]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
D
Deleted member 182168
Gość
Już w kilka dni po odstawieniu doustnej antykoncepcji hormonalnej organizm jest wolny od dodatkowych hormonów zawartych w tabletkach. Jeśli jednak chodzi o pierwszą owulacje po odstawieniu tabletek, to jej nadejście zależy od indywidualnych predyspozycji organizmu. W niektórych przypadkach zajmie to kilka tygodni, w innych nawet kilka miesięcy. Całkowita równowaga hormonalna po odstawieniu tabletek najczęściej nadchodzi około dwóch-trzech tygodni po zaprzestaniu przyjmowania tabletek.
Jest możliwość ze owulacja po odstawieniu nadejdzie planowo jak przed braniem tabletek
reklama
D
Deleted member 182168
Gość
Czy jest cien nadzieji??? Pomozcie
Tez taki mi wyszedł i nie byłam w ciąży możesz zrobić beta hcg to będzie najpewniejsze
Martxx1
Fanka BB :)
@Ewelina2000 co słychać kochana?
D
Deleted member 182168
Gość
@Ewelina2000 co słychać kochana?
No trochę dużo. Znalazłam się w super wątkach. I żyje sobie powoli staram się i jakoś idzie a u ciebie
Martxx1
Fanka BB :)
U mnie już lepiej, czekam teraz na @. Nie wiem jakie mogę mieć teraz cykle po poronieniu. Roztroilam się strasznie. Zrobiłam test przed @ i niby widziałam druga bardzo blada kreske, po 2 dniach zrobiłam znów i wydawała mi się taka sama więc to chyba moja wyobraźnia. Oby.
D
Deleted member 182168
Gość
U mnie już lepiej, czekam teraz na @. Nie wiem jakie mogę mieć teraz cykle po poronieniu. Roztroilam się strasznie. Zrobiłam test przed @ i niby widziałam druga bardzo blada kreske, po 2 dniach zrobiłam znów i wydawała mi się taka sama więc to chyba moja wyobraźnia. Oby.
Ja czekam na @ za 8 dni uciekają jestem czy przyjdzie po 4 dniach starań w owu wiec trzymam kciuki.
reklama