Witam jestem tu nowa i nie bardzo wiedziałam gdzie zacząć temat. Otóż dziś rano robiłam test ciążowy na początku nic nie wyszło, odlozylam test nie wiem ile czasu minęło ale jak spojrzalam po godzinie były dwie kreski ! I zgłupialam czy to możliwe jestem w ciąży ?( dodaje zdjęcia )
reklama
Rozwiązanie
Jesli ty uwazasz ze jestem bezczelna to chyba nie ma juz tu o czym gadac. Najlepiej oczekiwac pomocy, dostac ją a potem nawet nie podziekowac i obrazac się bo ktoś ma cos wiecej do powiedzenia [emoji57]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
Tak tej samej czułości i tu już kreska wyszla po 10 sekundach zobaczymy jaki wynik bety bedzie.
reklama
Martxx1
Fanka BB :)
Tak tej samej czułości i tu już kreska wyszla po 10 sekundach zobaczymy jaki wynik bety bedzie.
Trzymam kciuki! Najważniejsze powtórzyć po 24h. Daj znać
Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
Dam znać a co u Ciebie ? Starasz się ? A może już jesteś
Martxx1
Dam znać a co u Ciebie ? Starasz się ? A może już jesteś
W czerwcu niestety poroniłam. Chciałam wznowić starania po miesiączce, ale doralam ja dopiero teaz. Bardzio dużo się wydarzyło przez ten czas, takze teraz robię przerwę na 1.5 roku. W czerwcu 2020 biorę ślub. Może i przerwa dobrze mi zrobi. Chociaż bardzo, bardzo bym już chciała. A wy jak długo się stracie?
jasani
Nie po 24 h tylko po 48 h.Trzymam kciuki! Najważniejsze powtórzyć po 24h. Daj znać
Martxx1
Nie po 24 h tylko po 48 h.
Dokładnie! Właśnie zauważyłam co napisałam
Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
Przy pierwszym dziecku staraliśmy się przez rok czasu . Potem też drugą ciążę poroniłam. teraz jak się okaże że to faktycznie ciąża to dwa miesiące starań i to dzięki paskom owulacyjnym ale mam takie przeczucie że jeszcze przed ślubem będzie dzidzia u ciebie nie myśl za dużo o tym .
Martxx1
Przy pierwszym dziecku staraliśmy się przez rok czasu . Potem też drugą ciążę poroniłam. teraz jak się okaże że to faktycznie ciąża to dwa miesiące starań i to dzięki paskom owulacyjnym ale mam takie przeczucie że jeszcze przed ślubem będzie dzidzia u ciebie nie myśl za dużo o tym .
Teraz po tym strasznie się boję, że może się to powtórzyć więc chyba odpuszczę, bo przed ślubem załamać się po raz kolejny to słaba sytuacja. A może i psychika mi się poprawi po tym wszystkim.
Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
Martxx1 jestem załamana 9-go dostałam plamienia i jechałam do szpitala dostałam tabletki zrobił mi lekarz USG według miesiączki wychodzi 7 tydzień ale wiem kiedy miałam owulację to wychodzi na 3-4tydz. Ale nic tam nie było widać .zrobili mi betę i wyszła 173. To stwierdził że to może być mała ciąża dziś jechałam do szpitala na krew i beta 55.7 w innym laboratorium było robione masakra we wtorek mam lekarza . A testy wychodzą pozytywne. Jestem załamana
reklama
Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
Plamienie przeszło w tym samym dniu wieczorem do teraz nic nie ma sucho. Jeszcze w poniedziałek powtórzę u nas w przychodni Betę . Nie wiem co mam o tym myśleć