byłam dziś i wizyty będą regularne (teraz za 2 tyg). Nie było szczególnego rozczulnia, ale też bez negatywnych emocji... lekarz założył mi tam karte ciąży, powiedział, że chce ponownie spróbować z acardem bo to moja jedyna szansa przy tym ryzyku@kejti36 I jak w poradni patologii ciąży? Będziesz tam miała wizyty regularnie, czy z łaską co 6 tyg?
Coś dla Ciebie:
Low-molecular-weight heparin for prevention of preeclampsia and other placenta-mediated complications: a systematic review and meta-analysis - PubMed
Low-molecular-weight heparin use was associated with a significant reduction in the risk of preeclampsia and other placenta-mediated complications in high-risk women and when treatment was started before 16 weeks' gestation. Combined treatment with low-dose aspirin was associated with a...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
także zaraz zaczynam.brac 150 acardu i zobaczymy jak zareaguję sama bardzo chciałam raz jeszcze spróbować z tym.lekiem mimo ze sie boje... ale jesli to ma zwiększyć szanse mojego dziecka to ja moge z dusznościami te 6 miesięcy choćby chodzić...
trzymajcie kciuki...