reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test owulacyjny

A może jesteś w ciąży? Zrób sobie betę. U mnie testy owulacyjne pokazywały bardzo długo owulację i okazało się, że jestem w ciąży...

reklama
Hej dziewczyny, co sądzicie o moich testach? W sumie wykonywałam je od 11 dc i wyniki były takie jak w 14 dc. Trochę zaczynam się martwic, że mogę nie przechodzić owulacji, chociaż od 12dc miałam typowe objawy owulacyjne - rzadko bezbarwny śluz, wysokie libido w 14 dn.

Załączniki

• IMG_4165.jpeg
    IMG_4165.jpeg
    267,9 KB · Wyświetleń: 49
Ja co miesiąc vhodzilam na monitoring I owulacja byla ,a przez wakacje nie chodze I w tym cyklu raczej nie mam bo nie mam piku.
A chodząc na monitoring sprawdzalam w domu I byl pik.
Nie kazdy miesiąc jest taki sam

Hej dziewczyny, co sądzicie o moich testach? W sumie wykonywałam je od 11 dc i wyniki były takie jak w 14 dc. Trochę zaczynam się martwic, że mogę nie przechodzić owulacji, chociaż od 12dc miałam typowe objawy owulacyjne - rzadko bezbarwny śluz, wysokie libido w 14 dn.
Czasami jest tak, że owulacja jest, ale testy pokazują, że nie ma.
Dlatego najlepiej podejść na monitoring do lekarza

Do góry