Polunka
Aktywna w BB
W którym dniu cyklu jesteś teraz?Czyli to nie ciaza .testy pozytywne beta nie .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W którym dniu cyklu jesteś teraz?Czyli to nie ciaza .testy pozytywne beta nie .
A wsYtskie testy to były pinki ?Hey 24 dniu
Tak.mialam zastrzyk 8 dniu byla juz biel wiec 10 dnia zrobilam test I zdziwnie .
Dzis rano zrobilam test jeszcze I pink pozytywny a później dostalam okres normalny .musze pogadax z ginekologiem by wydluzyc cykl bo 14 dni najlepiej robic test a ja po 11 dniach dostalam .
no właśnie moja ginekolog mówiła mi żebym poczekała do sierpnia bo wtedy minie rok i jak nie wyjdzie do tego czasu to zrobimy hormony i monitoringCzesc do pierwszego pozytywnego sie robi .
Ja owulacje potwierdzam monitoringiem a byla wczoraj a test pokazl ze dopiero jutro wiec u mnie uzywanie testow owulacyjnych jest bez sesu .
Ja w tym miesiącu ani nie mam bolu jajnika ani sluzu a owulacja byla . W tym miesiącu nawet nie mialam zastrzyku podanego bo pieknie urósł.
Podejdz do ginekologa na monitoring .
Ja myslalam ze owulacje mam idealnie a przeważnie 3,-4 dni pozniej I u mnie faza lutealna wymosi max 11 dni
Ja mam 34 lata i 19 miesięczna córkę.Takie czekanie jest bez sensu moim zdaniem ja stracilam kilka miesięcy. Ja dodatkowo unowilam sie do endykrologa ale to w lipcu zbadam tsh I te dodatkowe.
U mnie niby wszystko ok.
Ginekolog twierdzi ze to kwestia czasu jak zajde w ciaze .
Chce zrobic drozność .
Ja daje sobie rok jeszcze mam 35 lat na pokladzie 13,11 latek ..