reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test owulacyjny

Widać 😂😂😂😂 Ty nie masz ani ruchania ani dzieci ani mózgu tepa babo😂😂😂
Jesteś tak wulgarna i wstrętna, że możesz sobie już stąd iść. Zaśmiecasz tylko to forum durnymi postami. Twoja głupota aż razi w oczy. Lecisz już na L4 a masz blada kreskę na teście, zwolnienie zdrowotne planowałaś już po owulacji 🤣🤣🤣🤣🤦🤦🤦panikujesz jak grzyby zjesz🤦. Codziennie torpedujesz to forum nic nie znaczącymi postami. Skończ już, błagam.

reklama
Jesteś tak wulgarna i wstrętna, że możesz sobie już stąd iść. Zaśmiecasz tylko to forum durnymi postami. Twoja głupota aż razi w oczy. Lecisz już na L4 a masz blada kreskę na teście, zwolnienie zdrowotne planowałaś już po owulacji 🤣🤣🤣🤣🤦🤦🤦panikujesz jak grzyby zjesz🤦. Codziennie torpedujesz to forum nic nie znaczącymi postami. Skończ już, błagam.
Dziecko jestem w 5 tygodniu ciąży 😂😂😂😂😂😂😂 Sama stąd spierdalaj 😂😂😂😂😂😂😂

Widać że dzieci nie możesz mieć albo mąż Cię nie rucha i się wyzywasz 😂😂😂😂😂😂😂😂
Wstyd... Czytam i nie wierzę 🙈 zostaniesz matką, a jesteś tak wulgarna, że aż mi cię żal...

Nie wspomnę już o Tym, że nic o dziewczynie nie wiesz. Ani czy ma dzieci, ani czy nie przeżyła jakiś strat... A walisz tak obleśnymi komentarzami, że aż się czytać tego nie chce. Pomyśl jakie wzorce dziecku przekażesz 🤦

reklama
O widać że masz ten profil tylko do krytykowania innych 🙂 Szkoda mi Ciebie, no cóż, niska samoocena daje o sobie znać 😂

Nikt nie będzie sobie poprawiał samooceny rozmowa z tobą, bo nikomu jeszcze nie udało się osiągnąć tak niskiego poziomu.
Gratulacje, to swego rodzaju…osiągniecie.

Widać że dzieci nie możesz mieć albo mąż Cię nie rucha i się wyzywasz 😂😂😂😂😂😂😂😂

Wiesz, ze tego typu nerwy strasznie szkodza dziecku? Poczytaj sobie o wpływie kortyzolu na płód, weź zwolnienie, z pracy i od forum, i znajdz się gdzieś indziej.

Dziecko jestem w 5 tygodniu ciąży 😂😂😂😂😂😂😂 Sama stąd spierdalaj 😂😂😂😂😂😂😂

I co z tego?
Z tej twojej ciazy może jeszcze gowno wyjść. Dosłownie i w przenośni. 5 tydzień to nic. Możesz ja stracić jutro albo za tydzień. Nie ciesz się tak, bo zajście to jeszcze nic. Utrzymanie ciazy jest sztuka, która nie każdemu jest dana.

Do góry