reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test owulacyjny

Widać 😂😂😂😂 Ty nie masz ani ruchania ani dzieci ani mózgu tepa babo😂😂😂
Jesteś tak wulgarna i wstrętna, że możesz sobie już stąd iść. Zaśmiecasz tylko to forum durnymi postami. Twoja głupota aż razi w oczy. Lecisz już na L4 a masz blada kreskę na teście, zwolnienie zdrowotne planowałaś już po owulacji 🤣🤣🤣🤣🤦🤦🤦panikujesz jak grzyby zjesz🤦. Codziennie torpedujesz to forum nic nie znaczącymi postami. Skończ już, błagam.

reklama
Jesteś tak wulgarna i wstrętna, że możesz sobie już stąd iść. Zaśmiecasz tylko to forum durnymi postami. Twoja głupota aż razi w oczy. Lecisz już na L4 a masz blada kreskę na teście, zwolnienie zdrowotne planowałaś już po owulacji 🤣🤣🤣🤣🤦🤦🤦panikujesz jak grzyby zjesz🤦. Codziennie torpedujesz to forum nic nie znaczącymi postami. Skończ już, błagam.
Dziecko jestem w 5 tygodniu ciąży 😂😂😂😂😂😂😂 Sama stąd spierdalaj 😂😂😂😂😂😂😂

Widać że dzieci nie możesz mieć albo mąż Cię nie rucha i się wyzywasz 😂😂😂😂😂😂😂😂
Wstyd... Czytam i nie wierzę 🙈 zostaniesz matką, a jesteś tak wulgarna, że aż mi cię żal...

Nie wspomnę już o Tym, że nic o dziewczynie nie wiesz. Ani czy ma dzieci, ani czy nie przeżyła jakiś strat... A walisz tak obleśnymi komentarzami, że aż się czytać tego nie chce. Pomyśl jakie wzorce dziecku przekażesz 🤦

reklama
O widać że masz ten profil tylko do krytykowania innych 🙂 Szkoda mi Ciebie, no cóż, niska samoocena daje o sobie znać 😂

Nikt nie będzie sobie poprawiał samooceny rozmowa z tobą, bo nikomu jeszcze nie udało się osiągnąć tak niskiego poziomu.
Gratulacje, to swego rodzaju…osiągniecie.

Widać że dzieci nie możesz mieć albo mąż Cię nie rucha i się wyzywasz 😂😂😂😂😂😂😂😂

Wiesz, ze tego typu nerwy strasznie szkodza dziecku? Poczytaj sobie o wpływie kortyzolu na płód, weź zwolnienie, z pracy i od forum, i znajdz się gdzieś indziej.

Dziecko jestem w 5 tygodniu ciąży 😂😂😂😂😂😂😂 Sama stąd spierdalaj 😂😂😂😂😂😂😂

I co z tego?
Z tej twojej ciazy może jeszcze gowno wyjść. Dosłownie i w przenośni. 5 tydzień to nic. Możesz ja stracić jutro albo za tydzień. Nie ciesz się tak, bo zajście to jeszcze nic. Utrzymanie ciazy jest sztuka, która nie każdemu jest dana.

Do góry