frez.ja1987
Fanka BB :)
A jak myślisz?Poco w ogóle robić test owulacyjny ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak myślisz?Poco w ogóle robić test owulacyjny ?
Powiem szczerze że jestem bardzo zaskoczona, nigdy bym nie przypuszczała że kobiety zdają się na takie testy owulacyjne a co bardziej mnie ciekawi czy któreś to pomogło ?Po co w ogóle tracic czas na tak nic nie wnoszace komentarze???
Owszem, może pomóc. Jak np. kobieta ma skąpy objaw śluzu i nie jest w stanie określić na tej podstawie dni płodnych.Powiem szczerze że jestem bardzo zaskoczona, nigdy bym nie przypuszczała że kobiety zdają się na takie testy owulacyjne a co bardziej mnie ciekawi czy któreś to pomogło ?
No właśnie nie wiem i dlatego się zapytałam ?! ciekawi mnie to dosyć bardzo czy taki test owulacyjny daje 100% pewnościA jak myślisz?
Powiem szczerze że jestem bardzo zaskoczona, nigdy bym nie przypuszczała że kobiety zdają się na takie testy owulacyjne a co bardziej mnie ciekawi czy któreś to pomogło ?
Nie, pewności nie daje. Może być pik, a nie być owulacji. Tylko monitoring da pewność. Ale jak wspomniałam, może pomóc określić płodne. A na pewno nie zaszkodzi.No właśnie nie wiem i dlatego się zapytałam ?! ciekawi mnie to dosyć bardzo czy taki test owulacyjny daje 100% pewności
Wiem poco jest test owulacyjny.. sama nazwa mówi.. szkoda tylko że nie umiesz czytać.Google - - > jak działają testy owulacyjne - - > po co się robi testy owulacyjne - - -> problem rozwiązany [emoji2272]
Wielu kobietom to pomoglo a tym bardziej tym ktore mialy i mają nieregularne dlugie cykle i wszystko jest pogmatwane co do symptomów.. Np nir zauważają sluzu plodnego. Ale najlepiej robic wtedy po 2 testy roznych firm jak sie zaczyna rozpoznawac swoj organizm pod tym wzgledem. Albo po prostu sprawdzone przez kogos innego.Powiem szczerze że jestem bardzo zaskoczona, nigdy bym nie przypuszczała że kobiety zdają się na takie testy owulacyjne a co bardziej mnie ciekawi czy któreś to pomogło ?
Wiem poco jest test owulacyjny.. sama nazwa mówi.. szkoda tylko że nie umiesz czytać.
Bardzo to przykre .. myśląc że ktoś szuka jakieś „rozrywki” tylko dlatego że zada pytanie…Ja osobiście nigdy takich testów nie stosowałam ponieważ nie musiałam i myślałam że to tylko „szkoda pieniędzy” bo większość kobiet zna swój organizm i powinna wiedzieć kiedy są dni płodnie a kiedy nie. Ale tu miłe Panie nie były tak złośliwe i udzieliły mi normalnej odpowiedzi. DziękujeNie ja nie umiem czytać tylko Ty szukasz rozrywki, a ja Ci jej dostarczam [emoji2296]
Głupie pytanie= głupia odpowiedź [emoji41]