reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test owulacyjny

reklama
Powiem szczerze że jestem bardzo zaskoczona, nigdy bym nie przypuszczała że kobiety zdają się na takie testy owulacyjne a co bardziej mnie ciekawi czy któreś to pomogło ?
Wielu kobietom to pomoglo a tym bardziej tym ktore mialy i mają nieregularne dlugie cykle i wszystko jest pogmatwane co do symptomów.. Np nir zauważają sluzu plodnego. Ale najlepiej robic wtedy po 2 testy roznych firm jak sie zaczyna rozpoznawac swoj organizm pod tym wzgledem. Albo po prostu sprawdzone przez kogos innego.

reklama
Nie ja nie umiem czytać tylko Ty szukasz rozrywki, a ja Ci jej dostarczam [emoji2296]
Głupie pytanie= głupia odpowiedź [emoji41]
Bardzo to przykre .. myśląc że ktoś szuka jakieś „rozrywki” tylko dlatego że zada pytanie…Ja osobiście nigdy takich testów nie stosowałam ponieważ nie musiałam i myślałam że to tylko „szkoda pieniędzy” bo większość kobiet zna swój organizm i powinna wiedzieć kiedy są dni płodnie a kiedy nie. Ale tu miłe Panie nie były tak złośliwe i udzieliły mi normalnej odpowiedzi. Dziękuje 🙃

Do góry