reklama
Puchatymis
Fanka BB :)
Od południa się rozkręciło i zdycham xD wiec nie nie. Może w następnym cyklu ale oby już się tak owu nie przesuwałaWow! Idź na bete!!! U mnie cisza i spokój na razie... Jeden test wyszedł z bladziochem ale na 99% fabryczna , drugi już bez niczego bieluśki.

Puchatymis
A to Ty już masz chyba dzisiaj 35dc?Bardzo możliwe ale jeśli tak to wtedy z mężem szaleliśmy to kreseczki powinny być cudne. No cóż czekam i ja wolałabym już mieć i nowy miesiąc nowe działanietrzymam kciuki za Twój nowy cykl
![]()
Puchatymis
U mnie dziwnie bo mam wrażenie ze mam bardzo dużo okresu a idę do łazienki i tylko jest trochę. Nie wiem dziwne uczucie. Czekam do jutra czy się to rozkręci czy nie. Wczoraj tez pisałam ze zdycham ale poszłam do łazienki i było w sumie nie dużo na podpasce. Ale jestem bardzo zmęczona i senna strasznie.Bardzo możliwe ale jeśli tak to wtedy z mężem szaleliśmy to kreseczki powinny być cudne. No cóż czekam i ja wolałabym już mieć i nowy miesiąc nowe działanietrzymam kciuki za Twój nowy cykl
![]()

Puchatymis
To takie uczucie że czujesz się zalana ale krwi jest mało. Powaga dziwne uczucieU mnie dziwnie bo mam wrażenie ze mam bardzo dużo okresu a idę do łazienki i tylko jest trochę. Nie wiem dziwne uczucie. Czekam do jutra czy się to rozkręci czy nie. Wczoraj tez pisałam ze zdycham ale poszłam do łazienki i było w sumie nie dużo na podpasce. Ale jestem bardzo zmęczona i senna strasznie.![]()

Tak 35 i oprócz bolących cycków od kilku dni nic
dziś pojadę po test
i znów będę robić ..muszę bo mam mutacje pai 1 i od pozytywnego testu muszę zacząć brać zastrzyki z heparyny
Kurcze jak masz tak mały okres pomyślałabym że implantacyjne... A może się rozkreci? Jeju my kobiety mamy przerąbane
Kurcze jak masz tak mały okres pomyślałabym że implantacyjne... A może się rozkreci? Jeju my kobiety mamy przerąbane
Puchatymis
Tak 35 i oprócz bolących cycków od kilku dni nicdziś pojadę po test
i znów będę robić ..muszę bo mam mutacje pai 1 i od pozytywnego testu muszę zacząć brać zastrzyki z heparyny
Kurcze jak masz tak mały okres pomyślałabym że implantacyjne... A może się rozkreci? Jeju my kobiety mamy przerąbane![]()
Puchatymis
Myśle ze już przestaje się łudzić
No ciekawe daj znac jak zrobisz test 

reklama
Puchatymis
I jak wynik??Tak 35 i oprócz bolących cycków od kilku dni nicdziś pojadę po test
Kurcze jak masz tak mały okres pomyślałabym że implantacyjne... A może się rozkreci? Jeju my kobiety mamy przerąbane![]()