reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test negatywny w dniu miesiączki

Wow! Idź na bete!!! U mnie cisza i spokój na razie... Jeden test wyszedł z bladziochem ale na 99% fabryczna , drugi już bez niczego bieluśki.

reklama
Wow! Idź na bete!!! U mnie cisza i spokój na razie... Jeden test wyszedł z bladziochem ale na 99% fabryczna , drugi już bez niczego bieluśki.
Od południa się rozkręciło i zdycham xD wiec nie nie. Może w następnym cyklu ale oby już się tak owu nie przesuwała 😂 patrz może Tobie tez się owu przesunęła tydzień

Bardzo możliwe ale jeśli tak to wtedy z mężem szaleliśmy to kreseczki powinny być cudne. No cóż czekam i ja wolałabym już mieć i nowy miesiąc nowe działanie 😀 trzymam kciuki za Twój nowy cykl 😍

Bardzo możliwe ale jeśli tak to wtedy z mężem szaleliśmy to kreseczki powinny być cudne. No cóż czekam i ja wolałabym już mieć i nowy miesiąc nowe działanie 😀 trzymam kciuki za Twój nowy cykl 😍
U mnie dziwnie bo mam wrażenie ze mam bardzo dużo okresu a idę do łazienki i tylko jest trochę. Nie wiem dziwne uczucie. Czekam do jutra czy się to rozkręci czy nie. Wczoraj tez pisałam ze zdycham ale poszłam do łazienki i było w sumie nie dużo na podpasce. Ale jestem bardzo zmęczona i senna strasznie. 😅

U mnie dziwnie bo mam wrażenie ze mam bardzo dużo okresu a idę do łazienki i tylko jest trochę. Nie wiem dziwne uczucie. Czekam do jutra czy się to rozkręci czy nie. Wczoraj tez pisałam ze zdycham ale poszłam do łazienki i było w sumie nie dużo na podpasce. Ale jestem bardzo zmęczona i senna strasznie. 😅
To takie uczucie że czujesz się zalana ale krwi jest mało. Powaga dziwne uczucie 😂 ale wiadomo … jak jutro przestaje krwawić to mogę myśleć a równie dobrze może się rozkręcić. Mnie tylko ciekawi Że równo w owulacje się kochaliśmy i przyszło krwawienie 🙊

Tak 35 i oprócz bolących cycków od kilku dni nic ;) dziś pojadę po test :) i znów będę robić ..muszę bo mam mutacje pai 1 i od pozytywnego testu muszę zacząć brać zastrzyki z heparyny

Kurcze jak masz tak mały okres pomyślałabym że implantacyjne... A może się rozkreci? Jeju my kobiety mamy przerąbane;)

Tak 35 i oprócz bolących cycków od kilku dni nic ;) dziś pojadę po test :) i znów będę robić ..muszę bo mam mutacje pai 1 i od pozytywnego testu muszę zacząć brać zastrzyki z heparyny

Kurcze jak masz tak mały okres pomyślałabym że implantacyjne... A może się rozkreci? Jeju my kobiety mamy przerąbane;)

reklama

I jak wynik??

Do góry