Puchatymis
Fanka BB :)
Tak szybko beta?! Gdzie robiłaś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak szybko beta?! Gdzie robiłaś ?
Łódź salve medica , 30zl.wyniki.mialy być jutro ale było szybciejTak szybko beta?! Gdzie robiłaś ?
No ja jutro rano powtórzę 10 uml i już pójdę jak będę mieć po co. Ale okresu jak nie było tak nie ma. Dwa dni chwile bolało mnie podbrzusze na okres No i cisza. No i klasycznie bolą piersi nic więcej. Będę musiała iść pewnie po luteinę jak sie nic nie zmieni przy ,kolejnym cyklu „Łódź salve medica , 30zl.wyniki.mialy być jutro ale było szybciej
mnie podbrzusze nic nie bolało. W wigilię rzuciłam się na grzybowa a ja grzybów nie lubię. To mnie ruszyło a w 1 dzień świąt zaczęłam biegać za często siku do WC. Następnego dnia pojechałam do apteki dyżurującej po test i wyszedl cień cienia. W pierwszej ciąży też pierwszym takim sygnalem było bieganie do WC.No ja jutro rano powtórzę 10 uml i już pójdę jak będę mieć po co. Ale okresu jak nie było tak nie ma. Dwa dni chwile bolało mnie podbrzusze na okres No i cisza. No i klasycznie bolą piersi nic więcej. Będę musiała iść pewnie po luteinę jak sie nic nie zmieni przy ,kolejnym cyklu „
jeśli nie monitorujesz cyklu, okres się spóźnia a test negatywny to zawsze jest szansaO kurcze nieźle ! Ja już dwa dni spóźnienia na teście biało , dajesz mi nadzieję![]()
No co Ty gadaszmnie podbrzusze nic nie bolało. W wigilię rzuciłam się na grzybowa a ja grzybów nie lubię. To mnie ruszyło a w 1 dzień świąt zaczęłam biegać za często siku do WC. Następnego dnia pojechałam do apteki dyżurującej po test i wyszedl cień cienia. W pierwszej ciąży też pierwszym takim sygnalem było bieganie do WC.
Teraz 16+1 dalej biegam bo wymioty i siku![]()
Nie wiem czy patrzyłaś na wcześniejsze wpisy to wyszedł mi cień jakiś na teście ,na 10 uml i niby na 25 uml ale to już tak naciągnęłabym tą kreskę. Jutro rano myśle jakiś decydujący dzień. Dzisiaj zobaczyłam kalendarzyk że jeżeli owu spóźniła się tydzień to strzeliliśmy w samo sednojeśli nie monitorujesz cyklu, okres się spóźnia a test negatywny to zawsze jest szansa![]()
w pierwszej ciąży to może ze 2 dni miałam takie gorsze. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale urodziłam synka. Teraz będzie dziewczynka. Moja mama też wymiotowała przy mnie prawie całą ciąże. Teściowa też przy szwagierce. Ale jak to jestNo co Ty gadaszno to grzybowa musiala
Mieć jakiś znaczący wpływale biedna ze masz nadal wymioty
ja w 1 ciąży absolutnie żadnych mdłości. Tylko okrutny ból piersi i w sumie tak samo- nic
ale siedzę i myśle nie da się już tego z głowy wyplewic tej myśli ze MOŻE JEDNAK
później przeczytałam. Trzymam kciuki by wyszłoNie wiem czy patrzyłaś na wcześniejsze wpisy to wyszedł mi cień jakiś na teście ,na 10 uml i niby na 25 uml ale to już tak naciągnęłabym tą kreskę. Jutro rano myśle jakiś decydujący dzień. Dzisiaj zobaczyłam kalendarzyk że jeżeli owu spóźniła się tydzień to strzeliliśmy w samo sednoale muszę niecierpliwie czekać do rana !