reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test negatywny w dniu miesiączki

reklama

Załączniki

• 2D175635-D39F-41A4-8B83-450D40EC9328.jpeg
    2D175635-D39F-41A4-8B83-450D40EC9328.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 143
Ja miałam tak, że w dniu miesiączki bielutki test, tydzień później również (a miesiączki cały czas brak), w końcu położna na czacie zasugerowała bym poczekała dwa-trzy dni i zrobiła znowu tylko innej firmy. No i wtedy wyszła cienka kreseczka druga, okazało się po prostu, że ciąża młodsza o dwa tygodnie bo się owulacja przesunęła. Ale wszystko okej było, a teraz mam prawie sześciomiesięczną córeczkę ;)

Ja miałam tak, że w dniu miesiączki bielutki test, tydzień później również (a miesiączki cały czas brak), w końcu położna na czacie zasugerowała bym poczekała dwa-trzy dni i zrobiła znowu tylko innej firmy. No i wtedy wyszła cienka kreseczka druga, okazało się po prostu, że ciąża młodsza o dwa tygodnie bo się owulacja przesunęła. Ale wszystko okej było, a teraz mam prawie sześciomiesięczną córeczkę ;)
Ojooo to się naczekałaś :Oo

Kurcze chyba jednak zahacze Rossmana dziś .. mnie bolą sutki koszmarnie przy dotyku..zawsze przed okresem bolały mnie mocno piersi. Ja mam nieregularne cykle stąd nie wiem jak owulacja, w poprzedniej ciazy co poroniłam test mi wyszedł w 31 dniu :) @Puchatymis napatrzyłam się na Twoje testy i te zrobię :)

Kurcze chyba jednak zahacze Rossmana dziś .. mnie bolą sutki koszmarnie przy dotyku..zawsze przed okresem bolały mnie mocno piersi. Ja mam nieregularne cykle stąd nie wiem jak owulacja, w poprzedniej ciazy co poroniłam test mi wyszedł w 31 dniu :) @Puchatymis napatrzyłam się na Twoje testy i te zrobię :)
Moje negatywne testy Cię zmotywowały? 😂😂 ja powtórzę za pare dni Ale ja mam skurcze miesiączkowe od rana także pewno nic z tego :D

Kup sobie 10 uml bo ja mam 25uml i I TAK z tylu głowy chodzi myśl , a moze 10 by wyszło” xdd

reklama
Do góry