reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test negatywny w dniu miesiączki

reklama
Zdecydowanie, beta z krwi potwierdzi albo wykluczy, chyba, ze owulacja była po 22dc ale to bym raczej wykluczyła, No chyba ze masz bardzo nieregularne cykle.
Nie No ostatnio 29-31 to tak standardowo. 2 miesiące temu w 34 dc. Prawdę mówiąc nie potrzebnie się łudzę … zobaczymy jutro

Test negatywny nie będę robić dzisiaj hcg. Poczekam tydzień choć pewnie już do tego
Czasu dostanę okres 😅

Bielszy nie będzie 😂
5A04A7C0-F132-4CB4-AD7D-14C7B3FF3909.jpeg

Ja wczoraj 29 DC (mniej więcej mam 30-32 dni) test tak samo bieluśki. Póki co nie mam testów w domu , zrobię jutro jak okres nie przyjdzie :) fajnie by było jakby nam się udało:)

Jak to się mówi, niestety - biel vizira, chociaż gdybys była tak zdesperowana to byś dodała to zdjęcie na temacie „czy ten test jest pozytywny” bo widać testowa, ale niestety - szara 😂🥺❤️
Ojej to ja tam nawet testowej nie widzę. Nieeee, jak jest cien a się czasem zdarzył to wisdomo człowiek myśli A MOŻE JEDNAK ale w takim wypadku gdzie ewidetnie No nie chce być inaczej to nie będę się czarować :D

Ja wczoraj 29 DC (mniej więcej mam 30-32 dni) test tak samo bieluśki. Póki co nie mam testów w domu , zrobię jutro jak okres nie przyjdzie :) fajnie by było jakby nam się udało:)
Ooo No to trzymam kciuki :D u mnie przy 1 ciąży test był już w 26 Dc przy cyklach 31 ale No tez od razu miałam bolące piersi itd. Całkiem inna baja. Ale tez staraliśmy się dokładnie 11 miesięcy :) tylko aktualnie mam insulino , niedoczynnosc , nadciśnienie i nadwagę także ja to się pobawię w te ciąże haha dlatego nawet po lekarzach nie biegam bo wiem co mi powiedzą. Wiem jedynie ze prolaktyne mam Ok xd

reklama
Do góry