reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test lh pozytyw?

Dziękuję Ci bardzo,bo zastanawiałam się właśnie nad tymi,ale nie wiedziałam czy będą dobre,ale widzę, że u Ciebie się sprawdzają. Robisz 2 razy dziennie? Koniecznie trzeba trzymać 2-3 h mocz,aby coś wyszło ? Trochę mam z tym problem,bo ja bardzo często siusiam 🤭
Ogolnie dobrze by było żeby mocz nie był rozwodniony. Ja robię raz dziennie, chyba ze jest bardzo mocny, to wtedy powtarzam wieczorem :)

reklama
Póki są takie jasne to robię jeden raz dziennie, tylko wieczorem, a jak już bliżej mojego terminu owu to robię 2x dziennie rano i wieczorem i nie widzę różnicy w intensywności kreski między moczem porannym a tym wieczornym po piciu herbaty. Jakoś u mnie jak ma być peak to zawsze wychodzi nieważne ile sikam i piję. Ale nie wiem czy u każdego tak jest

Mi się nie zawsze uda 2 godzin bez picia wytrzymać, ale jak mocz jest rozwodniony to jest trudniej wyłapać. Jak długo robisz testy?
ja krótko,bo 2 cykle tylko,ale w tym cyklu potwierdzona owulacja u gina a testy negatywne. Muszę się zaprzeć i jakoś się powstrzymać na 2 h,aby nie pić i nie robić siusiu.

U mnie to wygląda tak więc myślałam że to już pozytyw🙂

Załączniki

• 16511483608425513075545757670090.jpg
    16511483608425513075545757670090.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 44
reklama
Powtórz ok godz 22, ja zazwyczaj wtedy wyłapuje peak
Kłuje mnie dziś jajnik i to dość mocno więc może się zbliża owu. Choć w pierwszej jak i drugiej ciąży niby owu mialo nie być😂 w 2 na 100% cykl bezowulacyjny miałam umówiony termin na nakłucie jajników a okazało się że jest ciąża🙂 zobaczymy potestuje jeszcze ale ciężko mi idzie z tymi testami nie umiem wychwycić🙂

Do góry