Mrufka®®®
Fanka BB :)
Jesteś przed terminem @? No jeszcze nic straconego . Przecież nie wyszło 0. Coś tam się dziejeKochane u mnie beta negatywna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś przed terminem @? No jeszcze nic straconego . Przecież nie wyszło 0. Coś tam się dziejeKochane u mnie beta negatywna
Ja przed terminem @ miałam cienie i betę wyszła 2.6. następnego dnia dostałam "okresu" i zaczęłam nowy cykl w aplikacji. W środę zauważyłam lekkie plamienie ,w czwartek też i w piątek zrobiłam test i grubasne dwie krechy. Pobiegłam na betę i wyszła 1112. Dziś powtórzyłam ale nie mam jeszcze wynikuJutro termin ostateczny
trzymam kciuki aby cos jednak się działoKochane u mnie beta negatywna
Super, trzymam kciukiJa przed terminem @ miałam cienie i betę wyszła 2.6. następnego dnia dostałam "okresu" i zaczęłam nowy cykl w aplikacji. W środę zauważyłam lekkie plamienie ,w czwartek też i w piątek zrobiłam test i grubasne dwie krechy. Pobiegłam na betę i wyszła 1112. Dziś powtórzyłam ale nie mam jeszcze wyniku
Może to było plamienie implantacyjneO więc jest nadzieja nie załamuje się i poczekam do jutra na spokojnie ja w piątek miałam lekkie plamienie i trochę jajnik czułam i myslalam, że to się okres rozkręca więc w sumie jakoś jestem przygotowana na tą zołzę pożyjemy zobaczymy, gdzieś tam nadzieję mam, bo i tak dla mnie dosyć wysoki wynik jak nie na ciaze z tego względu, że jak robiłam że dwa razy wczensiej i ciąży nie było to beta była max 1 Dziękuję Kochana za odpowiedź ❤
E tam, już nie myślmy, bo oszalejemy, ja już się przygotowałam na okres chciałabym, ale no nie przeskoczę za Ciebie trzymam kciukiMoże to było plamienie implantacyjne
Kochana betę robiłaś?Ja mam mieć za 4 dni okres. Testy negatywne