Pierwsza to z 6 dni przed okresem, a teraz mam albo 2 dni albo 3 do okresu, bo w końcu nie wiem czy mój cykl ma 28 czy 29, ale te kreski to były na zasadzie albo jest albo sobie wkręcam, mam zdjęcia mogę Ci wrzucićMyślę że u Ciebie pozytywny. Ile dni przed okresem wyszła Ci słaba kreseczka?
reklama
TakaJa1020
Fanka BB :)
WrzucPierwsza to z 6 dni przed okresem, a teraz mam albo 2 dni albo 3 do okresu, bo w końcu nie wiem czy mój cykl ma 28 czy 29, ale te kreski to były na zasadzie albo jest albo sobie wkręcam, mam zdjęcia mogę Ci wrzucić
Aga1402
A ja myślę że jesteś w ciąży. Tyle testów nie może się mylić. Nawet jeśli są jasne kreskiPierwsza to z 6 dni przed okresem, a teraz mam albo 2 dni albo 3 do okresu, bo w końcu nie wiem czy mój cykl ma 28 czy 29, ale te kreski to były na zasadzie albo jest albo sobie wkręcam, mam zdjęcia mogę Ci wrzucić
Prowadzę też wykres temperatur i w sumie jakby On potwierdza, zawsze już miałam spory spadek, a tu dzisiaj ladnie, w sumie chyba bardziej wierzę tej temperaturzeA ja myślę że jesteś w ciąży. Tyle testów nie może się mylić. Nawet jeśli są jasne kreski
Załączniki
Wrzuc
Prosze i trzymam ogromnie za Ciebie kciuki
Załączniki
TakaJa1020
ja jestem teraz 6 dni przed okresem a testy są takie, jakis cień niby widzę, ale to jedynie cień a nie kreska..Prosze i trzymam ogromnie za Ciebie kciuki ❤
Załączniki
Widzę to i powiem Ci ze u mnie to tak wyglądało właśnieja jestem teraz 6 dni przed okresem a testy są takie, jakis cień niby widzę, ale to jedynie cień a nie kreska..
TakaJa1020
A te testy robiłaś ile dni przed okresem?Zobacz załącznik 1132138
tak to u mnie wyglądało
reklama