Dla mnie to ważne bo jutro mam koniec leczenia kanałowego i A na koniec, zawsze robi zdjęcie rtg czego nie wolno na początku ciąży więc zaznaczę ze zdjęcia nie zrobimy, bo podejrzewam ciążęAle Wy wcześnie robicie te testy... Ja to robiłam jak najpóźniej żeby się nie zawieźć za wcześnie że nic nie wychodzi i żeby mieć jasność jak już był termin na zrobienie że jak będzie krecha to ciąża a jak nie to znaczy że się nie udało... No i mi wyszła kreska że nie miałam wątpliwości, a nie jakieś cienie nie cienie i rozkmina czy coś widać czy nie a uwierzcie mi że jestem raczej niecierpliwa osoba
reklama
Martitta88
Fanka BB :)
Aaa rozumiemDla mnie to ważne bo jutro mam koniec leczenia kanałowego i A na koniec, zawsze robi zdjęcie rtg czego nie wolno na początku ciąży więc zaznaczę ze zdjęcia nie zrobimy, bo podejrzewam ciążę
Martitta88
Chociaż się mówi że te pierwsze tygodnie to dziecko jest specjalnie chronione bo przecież dużo kobiet pali, pije, robi RTG a nie wie jeszcze że jest w ciąży. No ale fakt, jak się podejrzewa ciążę a można sobie odpuścić to lepiej odpuścić
TakaJa1020
U mnie negatywny test. Do okresu mam jeszcze 6 dni.
U mnie negatywny test. Do okresu mam jeszcze 6 dni.
[
U mnie tak
Załączniki
Natalia198777
Jest kreska
A ja jakoś i tak nie wierzę i traktuje jak negatyw okres za chwilę powinnam dostać więc dowiem się po weekendzieJest kreska
Natalia198777
Nie jestem zwolennikiem robienia testów przed @ albo skakania z radości na widok bardzo słabej kreski. Nie jedno widziałam i słyszałam może dlatego. Mimo to trzymam mocno kciuki by tylko byla coraz mocniejsza i ta paskuda nie przyszła przez najbliższe 9mcA ja jakoś i tak nie wierzę i traktuje jak negatyw okres za chwilę powinnam dostać więc dowiem się po weekendzie
Na facelle też jest ale jasniejsza, no nie dziękuję, zobaczymy, często gęsto testy wychodza pozytywnie i dupa więc miło się patrzy, ale no czas pokaże wrzucę jeszcze ten facelleNie jestem zwolennikiem robienia testów przed @ albo skakania z radości na widok bardzo słabej kreski. Nie jedno widziałam i słyszałam może dlatego. Mimo to trzymam mocno kciuki by tylko byla coraz mocniejsza i ta paskuda nie przyszła przez najbliższe 9mc
Załączniki
reklama
TakaJa1020
Myślę że u Ciebie pozytywny. Ile dni przed okresem wyszła Ci słaba kreseczka?A ja jakoś i tak nie wierzę i traktuje jak negatyw okres za chwilę powinnam dostać więc dowiem się po weekendzie