reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Test czy widzicie jakiś cień?

Ale Wy wcześnie robicie te testy... Ja to robiłam jak najpóźniej żeby się nie zawieźć za wcześnie że nic nie wychodzi i żeby mieć jasność jak już był termin na zrobienie że jak będzie krecha to ciąża a jak nie to znaczy że się nie udało... No i mi wyszła kreska że nie miałam wątpliwości, a nie jakieś cienie nie cienie i rozkmina czy coś widać czy nie :D a uwierzcie mi że jestem raczej niecierpliwa osoba :)
Dla mnie to ważne bo jutro mam koniec leczenia kanałowego i A na koniec, zawsze robi zdjęcie rtg czego nie wolno na początku ciąży 🥴 więc zaznaczę ze zdjęcia nie zrobimy, bo podejrzewam ciążę

reklama
Chociaż się mówi że te pierwsze tygodnie to dziecko jest specjalnie chronione bo przecież dużo kobiet pali, pije, robi RTG a nie wie jeszcze że jest w ciąży. No ale fakt, jak się podejrzewa ciążę a można sobie odpuścić to lepiej odpuścić :)

Załączniki

• IMG_20200613_130030.jpg
    IMG_20200613_130030.jpg
    330,6 KB · Wyświetleń: 360
A ja jakoś i tak nie wierzę i traktuje jak negatyw :p okres za chwilę powinnam dostać więc dowiem się po weekendzie 🤣
Nie jestem zwolennikiem robienia testów przed @ albo skakania z radości na widok bardzo słabej kreski. Nie jedno widziałam i słyszałam może dlatego. Mimo to trzymam mocno kciuki by tylko byla coraz mocniejsza 😊 i ta paskuda nie przyszła przez najbliższe 9mc 😊😊😊

Nie jestem zwolennikiem robienia testów przed @ albo skakania z radości na widok bardzo słabej kreski. Nie jedno widziałam i słyszałam może dlatego. Mimo to trzymam mocno kciuki by tylko byla coraz mocniejsza 😊 i ta paskuda nie przyszła przez najbliższe 9mc 😊😊😊
Na facelle też jest ale jasniejsza, no nie dziękuję, zobaczymy, często gęsto testy wychodza pozytywnie i dupa więc miło się patrzy, ale no czas pokaże :) wrzucę jeszcze ten facelle

Załączniki

• IMG_20200613_133312.jpg
    IMG_20200613_133312.jpg
    625 KB · Wyświetleń: 397
reklama
Do góry