Søde85
Fanka BB :)
Widzę cieńDziewczyny co myślicie o tym, jestem 4 dni przed okresem. Test firmy Vitam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę cieńDziewczyny co myślicie o tym, jestem 4 dni przed okresem. Test firmy Vitam
Ja mam mieć okres dopiero 19 czerwca. Dlatego obawiam się czy to nie jakiś błąd testu, bo wcześnie jeszcze.Wiem o czym mówisz.. A ile jesteś dokładnie przed okresem?
Zrob sobie jeszcze jeden, bo i tak będziesz myśleć, ja okres mam mieć 16 czerwca i powiem Ci ze juz ze 3 dni temu mialam kreskę tylko po czasie tak 10 minut, a tu do 3 minut i jest, przyznam że chwilę temu znów zrobiłam i to samo i na tym kończę, a prawdopodobieństwo ciąży u mnie jest więc fajnie by było, teraz zrobię tylko jutro rano i będę czekać do 16Ja mam mieć okres dopiero 19 czerwca. Dlatego obawiam się czy to nie jakiś błąd testu, bo wcześnie jeszcze.
Ja też zrobię, jutro rano :-) ciekawe :-)Zrob sobie jeszcze jeden, bo i tak będziesz myśleć, ja okres mam mieć 16 czerwca i powiem Ci ze juz ze 3 dni temu mialam kreskę tylko po czasie tak 10 minut, a tu do 3 minut i jest, przyznam że chwilę temu znów zrobiłam i to samo i na tym kończę, a prawdopodobieństwo ciąży u mnie jest więc fajnie by było, teraz zrobię tylko jutro rano i będę czekać do 16
Daj znacJa też zrobię, jutro rano :-) ciekawe :-)
Ja widzę kreske idź na betę będzie pewnośćHej, dziś jest 9 dpo i zrobiłam test. I sama nie wiem czy jest coś czy nie. Pewnie za wcześnie jeszcze, ale nie mogłam wytrzymać.. same wiecie jak to jest. Załączam foto. buziaczki
po jakim czasie pojawiła się ta duga jasna kreseczka? doczytalam, że po 3 minKupiłam dwa, jeden powtorzylam