reklama
TakaJa1020
Fanka BB :)
o super, u nas też pierwszy cykl. Nie nastawiam się jeszcze, powtórzę test i zobaczymyHej! Ja dziś tez miałam cień cienia:-) jestem 18po, i już dwa dni po terminie @ :-) będę robić betę, ale jeszcze w niedziele powtórzę test:-) Jeżeli się uda to będzie nasz pierwszy cykl staran
TakaJa1020
Czytałam wiele wątków tutaj, że niektóre testy mają taki niby cień cienia a nie ma ciąży. Chyba rzeczywiście w poniedziałek pójdę na betę i będzie wiadomo.
Aga1402
Coś tam przebija.Dziewczyny co myślicie o tym, jestem 4 dni przed okresem. Test firmy Vitam
Ja widzę ładny cienHej, dziś jest 9 dpo i zrobiłam test. I sama nie wiem czy jest coś czy nie. Pewnie za wcześnie jeszcze, ale nie mogłam wytrzymać.. same wiecie jak to jest. Załączam foto. buziaczki
ja również:-)! Ale wcześniej widziałam dosłownie same biele vizira..o super, u nas też pierwszy cykl. Nie nastawiam się jeszcze, powtórzę test i zobaczymy
widzę cień:-)Dziewczyny co myślicie o tym, jestem 4 dni przed okresem. Test firmy Vitam
TakaJa1020
Ja też widzęDziewczyny co myślicie o tym, jestem 4 dni przed okresem. Test firmy Vitam
reklama
TakaJa1020