Witam, czy widzicie tutaj kreskę ciążowa? Bo chyba już wymyślam sobie ją…. Testy robione 29dnia cyklu i 30 dnia cyklu. 12 i 13 dpo.
reklama
Nawet
nawet takiej bladziutkiej? Miesiączka ma być za 2 dni jeśli nie będzie ponownie zrobię test ale teraz chcę rozwiać wszelkie wątpliwościNie widać
Lady Loka
Fanka BB :)
ja nie widzęNawet
nawet takiej bladziutkiej? Miesiączka ma być za 2 dni jeśli nie będzie ponownie zrobię test ale teraz chcę rozwiać wszelkie wątpliwości
klaudia16
Dla mnie na 1 i 2 zdjęciu coś przebija jednak wygląda bardziej na wyschnięty i lekko zalany test z kreska fabryczna . Na trzecim zdjęciu na gorym teście też jakby delikatnie jednak też może być fabryczna , za to za kolejnych testach z kolejnego dnia nie ma nic kompletnie , a jednak wydaje mi się że jakby 15.12 był cień ,to 16 byłby już delikanie bardziej widoczna kreska . Najlepiej odczekaj te 2 dni i powtórz test w dniu miesiączki
10Pytanie na jaką czułość są te testy ?
Sok z żuka
Negatywne
klaudia16
to myślę że na następny dzień kreska byłaby jednak delikatnie bardziej widoczna jakby coś było na rzeczy tego 15 , myślę że to musiałabyć fabryczna . Jednak spróbuj jeszcze w dzień miesiączki masz potwierdzona owulację ?
reklama
Właśnie też jakbym widziała ale nie widziała. Dość skomplikowane, powtórzę za dwa dniDla mnie na 1 i 2 zdjęciu coś przebija jednak wygląda bardziej na wyschnięty i lekko zalany test z kreska fabryczna . Na trzecim zdjęciu na gorym teście też jakby delikatnie jednak też może być fabryczna , za to za kolejnych testach z kolejnego dnia nie ma nic kompletnie , a jednak wydaje mi się że jakby 15.12 był cień ,to 16 byłby już delikanie bardziej widoczna kreska . Najlepiej odczekaj te 2 dni i powtórz test w dniu miesiączki
Spróbuję, właśnie chociaż stresuję się, że znów wyjdzie negatywny… tak, robiłam testy owulacyjne i wyszedł pozytywny 3.12to myślę że na następny dzień kreska byłaby jednak delikatnie bardziej widoczna jakby coś było na rzeczy tego 15 , myślę że to musiałabyć fabryczna . Jednak spróbuj jeszcze w dzień miesiączki masz potwierdzona owulację ?