reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Test ciążowy

nesska23

Zaciekawiona BB
Witam, czy widzicie tutaj kreskę ciążowa? Bo chyba już wymyślam sobie ją…. Testy robione 29dnia cyklu i 30 dnia cyklu. 12 i 13 dpo.

Załączniki

• IMG_9315.jpeg
    IMG_9315.jpeg
    136,9 KB · Wyświetleń: 232
  • IMG_9314.jpeg
    IMG_9314.jpeg
    33,9 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_9313.jpeg
    IMG_9313.jpeg
    28,8 KB · Wyświetleń: 83
  • IMG_9312.jpeg
    IMG_9312.jpeg
    28,7 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Dla mnie na 1 i 2 zdjęciu coś przebija jednak wygląda bardziej na wyschnięty i lekko zalany test z kreska fabryczna . Na trzecim zdjęciu na gorym teście też jakby delikatnie jednak też może być fabryczna , za to za kolejnych testach z kolejnego dnia nie ma nic kompletnie , a jednak wydaje mi się że jakby 15.12 był cień ,to 16 byłby już delikanie bardziej widoczna kreska . Najlepiej odczekaj te 2 dni i powtórz test w dniu miesiączki

reklama
Dla mnie na 1 i 2 zdjęciu coś przebija jednak wygląda bardziej na wyschnięty i lekko zalany test z kreska fabryczna . Na trzecim zdjęciu na gorym teście też jakby delikatnie jednak też może być fabryczna , za to za kolejnych testach z kolejnego dnia nie ma nic kompletnie , a jednak wydaje mi się że jakby 15.12 był cień ,to 16 byłby już delikanie bardziej widoczna kreska . Najlepiej odczekaj te 2 dni i powtórz test w dniu miesiączki
Właśnie też jakbym widziała ale nie widziała. Dość skomplikowane, powtórzę za dwa dni :D
to myślę że na następny dzień kreska byłaby jednak delikatnie bardziej widoczna jakby coś było na rzeczy tego 15 , myślę że to musiałabyć fabryczna . Jednak spróbuj jeszcze w dzień miesiączki ☺️ masz potwierdzona owulację ?
Spróbuję, właśnie chociaż stresuję się, że znów wyjdzie negatywny… tak, robiłam testy owulacyjne i wyszedł pozytywny 3.12

Do góry