Jakiej aplikacji uzylas do obliczenia tyg ciąży?
Flo. Zmieniłam w niej teraz ustawienia z „zajście w ciążę” na „śledzenie ciąży”
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakiej aplikacji uzylas do obliczenia tyg ciąży?
Ok też ją mam to zaraz spróbuję.Flo. Zmieniłam w niej teraz ustawienia z „zajście w ciążę” na „śledzenie ciąży”
Według mnie na 100% tak. Ponów betę po minimum 48h żeby sprawdzić przyrostChciałam się Was doradzić, jeżeli wyszły mi dzisiaj rano dwa testy ciążowe dodatnie i beta z krwi 240 to mogę być już pewna że to ciąża?
Ok, bardzo dziękuję za odpowiedź. To byłaby moja pierwsza ciąża więc stąd to pytanieWedług mnie na 100% tak. Ponów betę po minimum 48h żeby sprawdzić przyrost
Ok, bardzo dziękuję za odpowiedź. To byłaby moja pierwsza ciąża więc stąd to pytanie
A kiedy chcesz iść na pierwszą wizytę do ginekologa?Moja też będzie pierwsza
Nadal mam szok, że to może być prawda
Chciałabym się wstrzymać do 6 / 7 tygodnia. Bo niby też nie ma co iść za szybkoA kiedy chcesz iść na pierwszą wizytę do ginekologa?
Nie po minimum 48h, tylko po 48h. O tej samej porze, ten sam lab.Według mnie na 100% tak. Ponów betę po minimum 48h żeby sprawdzić przyrost
Żadnej xd założyłam, że dzień owulacji to 2+0 i tak sobie odliczam. Jak pójdę do.lekarza już mi powinien konkret podaćJakiej aplikacji uzylas do obliczenia tyg ciąży?