Hej dziewczyny wczoraj robiłam test ciążowy pokazały się dwie kreski dobrze widoczne (na zdj i tak dobrze nie widać ale jest) dziś zrobiłam drugi test a kreska jest Ledwo widoczna oco chodzi ? Wczoraj była dużo bardziej widoczna.
reklama
Magdzik9111
Fanka BB :)
A robiłaś obydwa testy o tej samej porze? Z porannego moczu? Jeśli nie, to stężenie HCG może się różnic w różnych porach dnia i stąd ten wynik. Lepiej powtórz test jutro i na betę
piorko_w_gorze
Początkująca w BB
Zrobiłam sobie wczoraj dokładnie to samo. Mimo, że mam za sobą wiele przeżyć w tym ivf i kilka poronień, to jednak kiedy wracasz do starań o ciążę mózg staraczki odpala się na nowo i tym sposobem zrobiłam 3 testy i na każdym z nich inny wynik. Z rana 6:40 gdzie o 4 byłam w toalecie - jaśniutka wręcz niewidoczna kreska, o 17 tak po kilku dobrych godzinach- bez toalety nie mam na myśli godziny odczytanie wyniku turbo kreska i stwierdziłam, że o 19 powtórzę i biało. Więc.. mam zleconą betę na 28.06 i jeśli nie dostanę miesiączki po prostu się zbadam, bo testy robią wodę z mózgu.
Ostatnia edycja:
piorko_w_gorze
Początkująca w BB
Wrzucam zdjęcie
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Linki już wiele razy tutaj na forum kłamały, także jak bym poszła na betę i to chyba wcześniej niż 28, bo by mnie rozniosła ta niepewność
piorko_w_gorze
Początkująca w BB
Ja najbardziej lubię te z Rossmanna. Ja myślę, że u mnie ciąży nie ma, bo czuję zbliżający się okres mimo luteiny, ale kto do środy zabroni mi się łudzić?Linki już wiele razy tutaj na forum kłamały, także jak bym poszła na betę i to chyba wcześniej niż 28, bo by mnie rozniosła ta niepewność
Zrobiłam sobie wczoraj dokładnie to samo. Mimo, że mam za sobą wiele przeżyć w tym ivf i kilka poronień, to jednak kiedy wracasz do starań o ciążę mózg staraczki odpala się na nowo i tym sposobem zrobiłam 3 testy i na każdym z nich inny wynik. Z rana 6:40 gdzie o 4 byłam w toalecie - jaśniutka wręcz niewidoczna kreska, o 17 tak po kilku dobrych godzinach turbo kreska i stwierdziłam, że o 19 powtórzę i biało. Więc.. mam zleconą betę na 28.06 i jeśli nie dostanę miesiączki po prostu się zbadam, bo testy robią wodę z mózgu.
"o 17 tak po kilku dobrych godzinach turbo kreska" - chodzi ci, ze odczytalas tez kilka godz pozniej, czy ze powtorzylas go po kilku godz?
piorko_w_gorze
Początkująca w BB
Chodzi o to, że wykonałam go o godzinie 17 , a po kilku godzinach miałam na myśli, że dopiero dotarłam do toalety"o 17 tak po kilku dobrych godzinach turbo kreska" - chodzi ci, ze odczytalas tez kilka godz pozniej, czy ze powtorzylas go po kilku godz?
reklama