Asiula2002
Zaciekawiona BB
No właśnie a jest jakiś sposób żeby obliczyć czy nie bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w sumie 21 dni od stosunku test wykonany test daje pewnośćNo właśnie a jest jakiś sposób żeby obliczyć czy nie bardzo
Jeszcze 21 dni nie minęło jakby nie patrzećw sumie 21 dni od stosunku test wykonany test daje pewność
bo jeśli nie wiesz kiedy była owulacja to tak naprawdę nie wiadomo kiedy wykonać testJeszcze 21 dni nie minęło jakby nie patrzeć
owulacji się nie stwierdza testami ciążowymiMoże moja owulacja była w niedzielę dlatego wyszły mi dwie kreski już sama teraz zgłupiałam
chyba, że plamienie było okresem i masz mowy cykl. Można tak gdybać ale w sumie nic nie wiadomoNo to nic będę czekać na okres skoro to jednak nie ciąża