S
sandranied
Gość
Cześć dziewczyny mam już jedną pociechę w domu i chcemy mieć druga spóźnia mi się okres już ponad 10 dni zrobiłam test i zastanawiam się czy któraś z was też widzi ta bardzo blada druga kreskę pomóżcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test jest z wczorajCoś tam widać, ale test wygląda na zleżały. Kreska wyszła od razu?
Powtórzę test dziś lub jutroJak na 10dni po terminie okresu to bladziutka ta kreseczka, faktycznie ledwo co widać.
Coś tam przebija leciutko. Trzymam kciuki.Powtórzę test dziś lub jutro
Jaka aplikacja ?Coś tam przebija leciutko. Trzymam kciuki.
Co to za aplikacja ? Bardzo fajna możesz podać nazwę lub link?
To mój kalendarz miesiączkowy że sklepu playJaka aplikacja ?
Widać bladziutką, ale wynik może być mylący, bo po czasie nie powinno się odczytywać. Najlepiej udaj się jutro do laboratorium na betę. Będziesz miała 100% pewności.Cześć dziewczyny mam już jedną pociechę w domu i chcemy mieć druga spóźnia mi się okres już ponad 10 dni zrobiłam test i zastanawiam się czy któraś z was też widzi ta bardzo blada druga kreskę pomóżcie