Ada0701
Fanka BB :)
Pewnie użyła właśnie tych beż krzyżykaAle to clearblue. Tam w okienku testowym jako pozytyw powinien być taki krzyżyk i to wyraźny. Ten jest negatywny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie użyła właśnie tych beż krzyżykaAle to clearblue. Tam w okienku testowym jako pozytyw powinien być taki krzyżyk i to wyraźny. Ten jest negatywny
To zalezy sa 3 rodzaje testow z tego .ja tylko te uzywam sa z plusem z kreseczkami albo elektroniczny
Dobrze dziękuję bardzo za odpowiedź. Mam nadzieję, że jak powtórzę test to będzie pozytywny.Jako negatyw i powtórzyć jeżeli miesiączka nie przyjdzie. A jak jesteś ultra niecierpliwa (co jest możliwe jeśli bardzo nie chcesz ciąży, lub jej bardzo pragniesz) to możesz iść na badanie krwi. Tylko na pewno zdajesz sobie sprawę, że tydzień od stosunku to testy domowe i laboratoryjne mogą nie być wiarygodne.
Mam nadzieję, że tak jest. Dziękuję bardzo za odpowiedźWg mnie jest pozytywny. Powtorz test , albo najlepiej zrob betę, powodzenia
Dobrze, dziękuję bardzo za odpowiedźDo implantacji zarodka dochodzi około 6-12 dni po owulacji. Nawet jeśli jesteś w ciąży organizm może o tym jeszcze nie wiedzieć. Mi to wygląda bardziej na kreske fabryczną. Powtórz test za kilka dni a najlepiej zrób bhcg aby mieć jasność.
Dobrze dziękuję za odpowiedźTydzień po stosunku to za wcześnie na test. Nawet jeżeli owulacja była w tym samym dniu co współżycie, to beta w organizmie pojawia się 48 h po implantacji, a ta ma miejsce 6-12 dpo.
Ja wykonywałam test bez krzyżyka tylko miała się pojawić kreska lub nieAle to clearblue. Tam w okienku testowym jako pozytyw powinien być taki krzyżyk i to wyraźny. Ten jest negatywny
A to sorki nie widziałam takiego jeszczeJa wykonywałam test bez krzyżyka tylko miała się pojawić kreska lub nie
maja i z krzyżykiem i bez także lepiej powtórzTo już poza tematem myślałam, że clear mają tylko z krzyżykiem, kupiłam i wywaliłam opakowanie bo robię z pamięci, patrzę, negatywny bo nie ma krzyżyka to szybko wywalilam. Czyżbym musiała powtórzyć jakiś inny
Trzymam kciukiDobrze dziękuję bardzo za odpowiedź. Mam nadzieję, że jak powtórzę test to będzie pozytywny.