Elencza
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozytywny. Gratuluję [emoji323] [emoji854]Czy ten test wskazuje na ciążę???
W zeszłym miesiącu zazywalam duphaston, teraz też (trzy cykle miały byc) od drugiej połowy cyklu.
Zrobiłam rano test, ale taki najtańszy, bo nie wierzyłam już.. Jak myślicie?
Dziękuję! To oznacza, ze nie zwariowałam!Pozytywny. Gratuluję [emoji323] [emoji854]
Dziękuję!! Wiadomo,że to dopiero początek, ale od ponad roku nic.. A tu taka niespodzianka..To jest dość mocno pozytywny test
PozytywnyCzy ten test wskazuje na ciążę???
W zeszłym miesiącu zazywalam duphaston, teraz też (trzy cykle miały byc) od drugiej połowy cyklu.
Kiedy miałaś ost miesiączkę?Czy ten test wskazuje na ciążę???
11.06., ale cykle mam długie..Kiedy miałaś ost miesiączkę?
Dziękuję! I trzymam kciuki, żeby u Ciebie też był pozytywny!Chciałabym takie coś zobaczyć na swoim gratuluje!